Ingrediente: 100 g paste penne o ceapa 2 catei usturoi o jumatate ardei gras o conserva rosii in bulion carnea a doi carnati proaspeti 1/2 lingurita oragano 1/2...
Ingrediente: Pentru paste : 300g paste penne 2 linguri ulei florea soarului (sau ulei de masline) ½ lingurita sare Si doua litri apa (pentru a fierbe pastele)...
Ingrediente: 800 grame carne de pui deja preparata (se poate folosi un pui rotisat) taiata cubulete 1 ceapa tocata marunt 4 catei de usturoi pisati 2 linguri...
Ingrediente: 500 g paste scurte (penne) 1 cățel mare de usturoi 175-200 ml smântână 250 g roșii cherry 200 g brânză gorgonzola piper busuioc oregano ulei
Ingrediente: 250 g de paste scurte 300 g de ciuperci un catel usturoi o lingura de patrunjel tocat marunt 2 linguri ulei extravergin de masline sare piper
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...
Ingrediente: 500 g penne o ceapa mare 5-6 linguri de ulei de masline extra-virgin un morcov 2-3 catei de usturoi 1 kg rosii,decojite si taiate cubulete 2...
Ingrediente: 2 linguri ulei de masline / 50g unt 2 cepe, taiate fin 2 catei de usturoi, zdrobiti 350 g dovleac, fara coaja si taiat cubulete 400 g rosii in suc...
Originar din Asia Centrala, usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate, cu o istorie de peste 5000 de ani. Egiptenii antici au fost primii care au cultivat aceasta planta, care a jucat si un rol important in cultura lor.
Ingrediente: 400 g carne tocata de vita 3 catei usturoi zdrobiti O lingura zahar pudra O lingura ierburi uscate mix Italian 690 ml borcan passata cu ceapa si...