Ingrediente: Ganache-ul de ciocolata : 200 ml smantana 200 gr ciocolata Crema mascarpone : 250 gr mascarpone 100 ml frisca lichida (30% grasime) 75 gr za...
Ingrediente: 300 gr de pișcoturi 300 ml smântână lichidă rece cu 30% grăsime 200 gr de mascarpone 65 gr zahăr pudră 1 linguriță extract de vanilie 1 lingură ...
Ingrediente: 200 ml smantana lichida 100 gr mascarpone 1 lingura de pasta tartinabila din biscuiti spéculoos 35 gr de speculoos 2 piscoturi 1 linguri de lapt...
Ingrediente: 200 ml smântână lichidă 30% grăsime 100 g mascarpone (sau crema de branza de tip Philadelphia) 2 linguri crema de ciocolată (tip Nutella) 40 gr a...
Ingrediente: un pachet piscoturi (200g) 600 ml iaurt 200 ml smantana 200 ml frisca 200g ciocolata alba 500g capsune (reteta originala spunea zmeura) 20g gela...
Folosita in mai toate preparatele ciocolatoase, fiind ideala pentru a orna ori a umple diverse sortimente de prajituri, bomboane, tarte, torturi, etc, crema Ganache a luat nastere dintr-o greseala, asa ca multe alte lucruri de care ne bucuram astazi.
Ingrediente: 1 pachet de piscoturi 2 cuti iaurt cu coacaze / total 400 gr. 200 gr. frisca Hulala 2 plicuri de gelatina 3-4 linguri de zahar 200 gr. cafea conc...
Ingrediente: 250 g piscoturi 1 cana de lapte 1 lingurita de vanilie Umplerea 1 cana smantana 1 lingura amidon de porumb 4 galbenusuri de ou 250 g ciocolata ...
Ingrediente: 1 pachet mare piscoturi 2 iaurturi danone de caise 300 g branza cu gust de smantana(ladorna folosesc eu ) 200 g zahar pudra vanilat 1/2 frisca lichida...
Ingrediente: 6 lingurite cu varf de cafea instant 400 g de piscoturi 4 oua 7 linguri de zahar o esenta de rom 500 g de smantana dulce 2 plicuri de praf de frisca ...
Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.
Ingrediente: 500 g mascarpone 200 ml smantana pt. frisca 1 lingura esenta rom 20 g gelatina granule (2 pliculete) 8 g gelatina Tort gelee transparenta pt.ornat 20...
Ingrediente: Blat: - 150 g unt topit si racit la temp. camerei - 175 g biscuiti (eu am pus o parte biscuiti 2 parti piscoturi) Umplutura: - 220 g branza d...
Ingrediente: un pachet de piscoturi 2 l smantana dulce 500 g zahar pudra (sau mai putin, in functie de gust) 4 plicuri zahar vanilinat 4 plicuri gelatina o rodie...