Ingrediente: 1 pachet foi pentru placinta 2 conserve de ton bucati in suc propriu. 1/2 pahar de masline verzi fara samburi 3 oua 200 g smantana 100 g de parmezan ...
Ingrediente: Pentru umplutura: sare piper boia de ardei o ceapa mica taiata marund 300g piept de pui tocat 2 linguri de patrunjel o lingura de zahar 200g cascaval...
Ingrediente: 8 10 foi de foietaj, 300 gr.spanac congelat ( pentru spanac proaspat cca 1 kg. ), 4-5 fire de ceapa verde, 150 gr. branza feta ( tare ), 100 gr....
Ingrediente: Pentru o tava cu peretii detasabili si diametrul de 22/23 cm: 1. 3 legaturi stufoase de leurda 2. 500 gr branza de vaci usor sarata (prefera...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: praz, telina, morcov, pui fara os (am pus piept), carnati de porc proaspeti, vin alb, unt, ulei de masline, lapte, [smantana si supa], faina, busuioc ...
Ingrediente: 6 cartofi mari o ceapa rosie o conserva de ciuperci o rosie mare un catel de usturoi 200 g mazare verde conserva sau congelat o legatura de pa...
Ingrediente: Aluat: 500 grame faina 300 ml apa 10 grame drojdie uscata un praf de sare trei linguri ulei de masline Umplutura: 3 cepe rosii 1,5 kg spanac proaspat...
Ingrediente: 400 g faina alba cernuta 200 ml lapte caldut 1 lingurita sare 25g.dojdie 4 linguri de ulei de masline 1 ou Umplutura : 400 / 450 g ficat de pui ...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: 500 g branza telemea 300 g branza de vaci 300 g smantana 2 oua 2 plicuri de zahar vanilinat 500 g faina 25 g drojdie 250 ml lapte caldut 4 linguri ul...
Ingrediente: 1 pachet de foi de placinta, 500 g branza de vaci, 500 g feta, 1 legatura de patrunjel, 4 oua, 1 ceapa mica, 100 ml lapte, 100 g unt, 5 lingu...