Ingrediente: 2 foi blat tort ( putem face un blat amandina si sa il taiem in 2 parti) 350 ml smanatana ptr frisca 200 gr ciocolata menaj 50 gr cacao 150 gr zaha...
Ingrediente: 3 oua 3 linguri zahar 1 lingura amidon 2 linguri faina 150 ml apa 100 g unt 1 cana zahar 2-3 linguri cacao 1 cana lapte praf esenta de rom 50 g cioc...
Ingrediente: Blat: 9 oua 9 lg zahar 7 lg faina 2 lg cacao o esenta rom Stratul 1: 300 g zahar 5 mere 5 pere 1/2 gelatina esenta rom Crema : 400 ml frisca 3 lg ne...
Ingrediente: Blat 8 oua 8 g zahar 6 g faina 2 g cacao esenta vanilie Crema crema1 200 g ciocolata alba 200 ml frisca lichida esenta vanilie crema 2 200 g ciocolata...
Ingrediente: 250 g unt sau margarina 300 g zahar praf 2 plicuri zahar vanilat 4 oua 3 lg 400 g faina 2 plicuri praf de copt 2 Lg 2 mere mijlocii rase coaja rasa...
Ingrediente: 3 oua, 200 g zahar 100 g nuca, 100 g smochine taiate marunt, coaja de la o lamaie, 100 g ciocolata menaj, 100 g stafide, 200 g faina, un pachet zahar...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: BLAT: 6 oua 200 g zahar tos 30 ml apa 30 ml ulei 20 g cacao 8 linguri faina 1/2 praf de copt CREMA: 4 galbenusuri 400 g unt 250 g zahar pudra 4 lingu...
Ingrediente: Pentru 3 foi : 3 oua 6 linguri de zahar 3 linguri de ulei 1 plic de amoniu de 7 gr (pentru prajituri) 1 lingura de otet (pentru a stinge amoniul...
Ingrediente: blatul: 2 oua, 2 linguri de zahar, 2 linguri de ulei, 2 linguri de faina, o lingura de cacao, o lingurita rasa de praf de copt, arome. crema de cioc...
Ingrediente: Pentru blat : 4 oua 125 g unt 100 g zahar 180 g faina 1/2 pliculet praf de copt 5 lingurite praf de cacao 1 lingurita esenta de rom Pentru c...
Ingrediente: Foi: 3 oua o cana zahar o cana ulei o cana lapte un plic bicarbonat faina circa un kg Crema pentru umplutul foilor: 2 cani jumate de zahar 1,5 l lapt...
Ingrediente: Blat: 7 oua 7 linguri de zahar 2 linguri de cacao 150 gr. de faina 60 gr. de nuca macinata 1 praf de copt CREMA:4 galbenusuri 30 gr de gelatin...
Ingrediente: Pentru aluat: 4 oua 150 g. zahar pudra 125 ml. ulei 125 ml. apa minerala 3 fiole esenta de rom 150 g. faina 1/2 plic praf de copt 2 linguri cacao 1 li...
Ingrediente: Foi: 6 oua 6 lg zahar 6 lg faina esenta de vanilie Crema: 2 oua 200 g zahar 250 g margarina 50 g cacao 2 lg apa 1 fiola esenta rom Glazura: 200 g c...
Ingrediente: 200 g biscuiti digestivi 110 g nuca 110 g caju amestecat cu fistic 10 curmale 150 g unt esenta de rom zahar vanilat 1 lingura miere 200 g ciocolata n...