Ingrediente: Blat : 150 g ciocolata amaruie 40 g unt 4 albusuri 2 galbenusuri 100 g zahar 60 g faina 1 varf sare 150 g ciocolata cu lapte 3 galbenusuri 1 albus 150...
Ingrediente: Pentru tort aveti nevoie de: 2 cani (280 g) faina alba 2 lingurite bicarbonat 1/4 lingurita sare 1/2 cana (115 g) unt la temperatura camerei 3/4 cana ...
Ingrediente: Pentru Blat : 3 banane coapte 2 oua 120 ml lapte 250 ml apa calduta 275 g faina 250 g zahar 120 ml ulei 75 g cacao 1 pastaie de vanilie (sau ...
Ingrediente: Pentru crusta din bezea : 4 albusuri 1 praf de sare 1 ceasca de zahar ½ Pentru umplutura : 350 g ciocolata maruntita 5 lingurite de pudra espreso 1 pr...
Ingrediente: 4 oua, separate 120 g zahar 1 lingurita esenta de vanilie semintele rase de la 1 pastaie de vanilie ½ lingurita scortisoara macinata 50 ml ulei din s...
Ingrediente: 75 g. unt 200 g. zahar 2 oua mari o jumatate de lingurita esenta de vanilie 2 linguri lapte 125 g. faina 1 lingura faina 1 lingurita praf de copt 1 ...
Ingrediente: 6 oua, 2 cana zahar, 1+1/2 cana faina, esenta vanilie, praf de copt, 12 linguri apa fiarta, 2 borcane de 800 gr cu compot de piersici, 100 g ciocolat...
Ingrediente: 300 g de ciocolata demidulce, topita si racita 450 g piure de castane sau crema de castane 100 g unt sau margarina 6 galbenusuri 6 albusuri putin...
Ingrediente: 300 g faina 30 g unt 30 g ou 150 ml apa calduta 6 g drojdie 6 g sare 10 g zahar Crema de Ciocolata: 200 ml lapte 50 g zahar 2 galbenusuri 20 g fai...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Blat: 9 oua 9 lg zahar 7 lg faina 2 lg cacao o esenta rom Stratul 1: 300 g zahar 5 mere 5 pere 1/2 gelatina esenta rom Crema : 400 ml frisca 3 lg ne...
Ingrediente: Blat 8 oua 8 g zahar 6 g faina 2 g cacao esenta vanilie Crema crema1 200 g ciocolata alba 200 ml frisca lichida esenta vanilie crema 2 200 g ciocolata...
Ingrediente: 300 g. faina 1 plic praf de copt 1 pachet unt la temperatura camerei 300 g. zahar 4 oua 400 ml iaurt esenta de vanilie esenta de migdale 4 lingurite ...
Ingrediente: 1 cana cu zahar 1 cana cu biscuiti pisati(eu am folosit de ovaz) 1/2 cana cu ulei 2 cani cu faina 1 cana cu apa 1 borcan cu gem(eu am folosi...
Ingrediente: Foi: 6 oua 6 lg faina 6 lg zahar- 300 g rulouri umplute Crema: 2 plicuri budinca de vanilie 600 ml lapte 12 lg zahar esenta de vanilie 1/2 pac marga...
Ingrediente: Foi: 6 oua 6 lg zahar 6 lg faina esenta de vanilie Crema: 2 oua 200 g zahar 250 g margarina 50 g cacao 2 lg apa 1 fiola esenta rom Glazura: 200 g c...
Ingrediente: Foi: oua 9 buc zahar 9 lg faina 7 lg nuca de cocos 3 lg cacao 1 lg Crema: budinca de vanilie 2 plicuri lapte 600 ml margarina 1/2 pac zahar 12 lg ese...
Ingrediente: 10 oua 200 g zahar 2 pachetele de zahar vanilat 5 g pline cu gris sau pesmet 5 g pline faina 5 g pline cacao 5 g miere 1,5 pac. de praf de copt 1 pra...
Ingrediente: Pentru blat : 100 gr zahar 5 galbenusuri 10 linguri de apa 200 gr faina 1 plic de praf de copt 1 plic zahar vanilinat Pentru crema : 250 gr ...