Ingrediente: 200 g zahar, 100 g malai 100 g faina, 100 g unt, 100 g ciocolata neagra, 100 g nuci, 6 oua, 50 ml lapte, 10 g praf de copt, 1 praf de sare, 10 g...
Ingrediente: Pentru aluat: 300 g. faina 1 pliculet praf de copt 300 g. zahar 1 pliculet zahar vanilinat 1 lingurita scortisoara 4 oua 200 g. unt 200 ml. cafea...
Ingrediente: 200 g unt 150 g ciocolata amaruie 100 g zahar 3 oua 150 g faina 1 praf de copt esenta de vanilie 100 g zahar 100 ml frisca lichida 100 g nuca
Ingrediente: pt. aluat: 500 g faina 200 g untura 1 ou 2 galbenusuri 1/2 pachet drojdie (cat o nuca) 1 praf de sare 4 lingurite zahar 1/2 cana lapte caldut pt....
Ingrediente: 200 g unt 250 g zahar 250 ml lapte 4 oua 500 g faina zahar vanilat 3, 4 linguri cacao 1 lingurita praf de copt 100 g ciocolata nuca macinata...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 3 oua, 200 g zahar 100 g nuca, 100 g smochine taiate marunt, coaja de la o lamaie, 100 g ciocolata menaj, 100 g stafide, 200 g faina, un pachet...
Ingrediente: Blat: 8albusuri 250g zahar 50g nuca cocos 150g mac 4 lg faina 1 praf de copt Crema: 8 galbenusuri 8 lg de zahar 300 ml lapte,250g ciocolata 3 lg...
Nuca tigru numita si Aya (hausa), ofio (yoruba) sau chufas (in spaniola) este o nuca falsa si reprezinta tuberculii plantei chufa, o planta aparuta in Egiptul antic, ce se regaseste cu precadere astazi in Spania.
Ingrediente: Blat: 7 albusuri, 2 galbenusuri, 250 gr zahar, 1 canita nuca taiata, 1 canita rahat taiat, 1 mana de stafide, 4 lg faina, 2 foi de napolitane...
Ingrediente: Foi: 3 oua o cana zahar o cana ulei o cana lapte un plic bicarbonat faina circa un kg Crema pentru umplutul foilor: 2 cani jumate de zahar 1,5 l...
Ingrediente: pentru blat: -6 albusuri 150 g zahar 100 g mac 50 g nuca de cocos 3 linguri faina praf de copt sare Pentru crema: 6 galbenusuri 6 linguri zahar 1...
Ingrediente: Blat: 7 oua 7 linguri de zahar 2 linguri de cacao 150 gr. de faina 60 gr. de nuca macinata 1 praf de copt CREMA:4 galbenusuri 30 gr de gelatina 150...
Ingrediente: -6 OUA -200G ZAHAR TOS+16 LG ZAHAR TOS -3 LG FAINA -300G CIOCOLATA ALBA -200G NUCA TAIATA SI PRAJITA -200G ALUNE -100G UNT -100G CIOCOLATA NEAGRA
Ingrediente: Pt. o foaie: 3 oua, 3 lg apa rece, 6 lg zahar, 5 lg faina, 3 lg nuca macinata, 1 lgta bicarbonat de sodiu, putin otet sau zeama de lamaie. 300 ml...
Ingrediente: Foi: 6 oua 6 lg zahar 6 lg faina esenta de vanilie Crema: 2 oua 200 g zahar 250 g margarina 50 g cacao 2 lg apa 1 fiola esenta rom Glazura: 200 g...
Ingrediente: Pentru Blat: 6 albusuri 200 g zahar tos 200 g nuca macinata 3 linguri faina 1 plic praf de cop Pentru crema: 6 galbenusuri 5 linguri zahar 200 g...
Ingrediente: Foi: oua 9 buc zahar 9 lg faina 7 lg nuca de cocos 3 lg cacao 1 lg Crema: budinca de vanilie 2 plicuri lapte 600 ml margarina 1/2 pac zahar 12 lg...
Ingrediente: 8 oua 200 g zahar + 8 linguri zahar pt. crema 100 g mac 50 g nuca de cocos razuita 4 linguri de faina 1 lingurita rasa praf de copt 1 plic budinca...