Ingrediente: un pachet de spaghete 1 piept de pui taiat fasii 300 g ciuperci mari, intregi 300 g sos de rosii o capatana de usturoi sare, piper si alte con...
Ingrediente: 2 bucati piept de pui 1 punga spirale 4 rosii mari 1 ardei gras 1 ceapa alba busuioc piper, sare patrunjel verde 2 catei de usturoi 50 ml ulei(cam o ...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: un piept de pui intreg o ceapa alba o ceapa rosie un ardei 500 g ciuperci proaspete 3 rosii un morcov 2 catei de usturoi suc de rosii - 200 ml ulei d...
Ingrediente: 150 g piept de pui, 150 g ananas din conserva, 1 ardei rosu, 2 cepe, 2 - 3 linguri de rosii cuburi in sos, 3-4 ciuperci, oregano, busuioc, sare...
Ingrediente: 800 g piept de pui, crestat putin 1 lamaie taiata felii 200 ml vin alb sare, piper dupa gust legume dupa preferinta , trase in unt Pentru marinada: 2...
Ingrediente: 350 g piept de pui dezosat, fara piele, taiat fasiute 4 linguri de ulei de arahide (sau de floarea-soarelui) 1 capatana mare de usturoi, cateii decoj...