Ingrediente: Chiftelute : 500 gr carne de vita tocata 250 gr carne de porc toata 1 ceapa 1 catel de usturoi 100 gr pesmet 1 ou 60 ml lapte sare piper ule...
Ingrediente: Pentru paste : 300g paste penne 2 linguri ulei florea soarului (sau ulei de masline) ½ lingurita sare Si doua litri apa (pentru a fierbe pastele) ...
Ingrediente: o bucata carne "nuca spata vitel lapte" o bucata costita afumata o ceapa mare usturoi un ardei 2 morcovi o ceasca vin alb o cutie rosii cubulete 2-3 ...
Ingrediente: o pulpa de vita, vitel sau manzat 4-5 catei de usturoi intregi 2 frunze de dafin o lingurita boabe de mustar 2 linguri bulion o cana vin alb cimbru s...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 2 fileuri de vită (circa 150-180 g fiecare) 100 g de gorgonzola 30 ml de smântână lichidă (pentru gătit) 1 lingură de ulei de măsline 1 cățel de u...
Ingrediente: 2 linguri ulei de masline cu aroma de piper 400 g muschi de vita, taiat cubulete 1 ceapa , tocata 2 catei de usturoi, tocati 4 rosii, decojite si tai...
Ingrediente: 2 antricoate de vita, circa 400 g in total, groase de 1 cm 1 lingurita de mustar iute 1 lingurita de cimbru 2 linguri de ulei de floarea-soarelui 1 l...
Ingrediente: Pentru marinata : 1 lingura sos de peste 1 lingura sos de soia 1 lingura ulei de masline Putin piper proaspat macinat praf de curry Pentru preparare ...
Orice mare sarbatoare romanesca este marcata in casele romanilor cu bucate traditionale. Sarmalele sunt nelipsite de pe masa imbelsugata a Craciunului, a Revelionului sau a oricarei alte sarbatori. Ce poate fi mai placut si mai savuros la masa de Craciun decat o...
Ingrediente: 2 linguri ulei de masline cu aroma de piper 400 g muschi de vita, taiat cubulete 1 ceapa , tocata 2 catei de usturoi, tocati 4 rosii, decojite si tai...
Ingrediente: Carne de vita (1 kg de pulpa si 0,5 kilograme de costita) Ciuperci (1 kilogram) Sos de rosii – productie Pojogeni, Gorj 2009 (2 borcane de 800 g) ...
Ingrediente: 250 g de muschi de vita 125 g de orez cu bob lung fiert conform indicatiilor producatorului 3 linguri de ulei de arahide 2 linguri de sos de peste...
Ingrediente: Chiftele: 600-700 gr carne porc sau amestec porc+vita 50 gr slanina o ceapa 5 catei usturoi un cartof 1-2 oua sare putin piper o chifla mare sau 2-3 f...
Ingrediente: 1 kg carne tocata mixta ( porc si vita sau cum preferati ) 2 oua 100 gr pesmet 1-2 catei de usturoi 1/2 legatura patrunjel 2 crengute de cimbru ( sau ...
Ingrediente: 300 gr paste de orez (fidea) 1 ceapa rosie mare 50 ml. ulei de masline 3,4 catei de usturoi potriviti 3 rosii proaspete 150 gr. pasta de rosii ...
Ingrediente: 1,2 kg carne tocata de vita sau amestec 1,5 kg rosii decojite in sos tomat 3 morcovi mari 2 cepe 2-3 bete de telina 150 g de bacon 150 ml vin alb 2-3...
Ingrediente: cca 400 g carne de vita+porc un ou ceapa un morcov patrunjel marar 3-4 linguri de parmezan ras o felie de piine inmuiata si scursa de apa un catel us...
Ingrediente: Pentru sos: 1 morcov mare 1 ceapa mare 3 catei usturoi 1/2kg carne tocata de vita & porc 1 conserva mare de rosii intregi cu spices pasta tomate 2 lin...
Ingrediente: Ingrediente sarmalute: 20 foi de spanac elvetian/spanac obisnuit/frunze vita de vie/ varza dulce *eu am folosit 40 de foi de spanac elvetian pentru ...
Ingrediente: 650 g carne tocata de vita 1 ceapa rosie 1 morcov 3 catei de usturoi 1 ou sare, piper, boia condimente de chiftele 5 felii de paine Galusti: 100-150 ...