Ingrediente: 300 gr somon (fără piele, fără oase) 1 linguriță de unt 2 morcovi 100 gr ciuperci 1 ceapă verde 1 lingură de făină 80 ml vin alb 1 buchet garni 1...
Ingrediente: o jumatate de piept de pui curatat si taiat cubulete 2 cartofi medii taiati cuburi cimbru patrunjel marar o jumatate de ceapa un morcov mic o...
Ingrediente: 500 g carne de ied cartofi noi 1-2 kg 1 ceapa 1 morcov 1 ardei gras rosu 1 ardei gras verde 3 catei de usturoi 200 ml vin rose vegeta boia dulce.
Ingrediente: 8 cartofi o ceapa un ardei un morcov 4 catei de usturoi o lingura de faina 2 rosii 2 cani de apa o legatura de patrunjel sare, boia, piper putin...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 g de carne de vita 1 ceapa 4 cartofi potriviti 1 ardei capia 2 morcovi 300 g ciuperci 1 cutie de rosii in suc propriu 10 linguri de ulei...
Ingrediente: 5 fire de carnati afumati 8 cartofi rosii 4 morcovi o ceapa un fir de praz patrunjel verde 2 LG unt 200 g smantana + o LG cu varf de faina 200 g...
Tajine (tagine) este numele generic pentru un tip de mancare din bucatariile nord-africane (Maroc, Tunisia, Algeria). Cuvantul tajine se refera, de fapt, la vasul in care acest tip de mancare este gatit.
Ingrediente: Pentru tocanita: 1 kg pulpa de porc taiata bucatele 2 cepe 2 morcovi 2 ardei grasi 4 cartofi suc de rosii sare, piper Pentru turtite: 300 g faina...
Ingrediente: carne de manzat taiata cuburi ulei de masline un cub de unt o mana de frunze de salvie proaspata sare, piper faina 1 radacina de pastarnac 2-3...