Ingrediente: jumatate kg carne de pui 5 cepe medii 2 morcovi medii o conserva 400 ml rosii intregi in sos tomat cateva fire de ulei mult cimbru si 3-4 foi de...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1 1/2 cana naut inmuiat cu o seara inainte 1 ceapa medie tocata marunt 2 morcovi mici sau 1 morcov mare, razuit 1 ardei kapia mic, taiat cubulete...
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!
Ingrediente: o jumatate de piept de pui curatat si taiat cubulete 2 cartofi medii taiati cuburi cimbru patrunjel marar o jumatate de ceapa un morcov mic o...
Ingrediente: 500 g carne de ied cartofi noi 1-2 kg 1 ceapa 1 morcov 1 ardei gras rosu 1 ardei gras verde 3 catei de usturoi 200 ml vin rose vegeta boia dulce.
Ingrediente: Ingrediente: 1 ceapa mare jumatate de ardei gras rosu mare 1 morcov 4 linguri de boabe de porumb 2 rosii coapte decojite (eu am folosit vreo 14...
Ingrediente: 8 cartofi o ceapa un ardei un morcov 4 catei de usturoi o lingura de faina 2 rosii 2 cani de apa o legatura de patrunjel sare, boia, piper putin...
Ingrediente: 500 g de carne de vita 1 ceapa 4 cartofi potriviti 1 ardei capia 2 morcovi 300 g ciuperci 1 cutie de rosii in suc propriu 10 linguri de ulei...
Ingrediente: 5 fire de carnati afumati 8 cartofi rosii 4 morcovi o ceapa un fir de praz patrunjel verde 2 LG unt 200 g smantana + o LG cu varf de faina 200 g...