Ingrediente: 125 g faina -25 g cacao O lingurita jumatate de praf de copt 100 g unt moale 300 g zahar pudra 4 oua 2 lingurite esenta vanilie 4 linguri lapte 25 g...
Ingrediente: Pentru blat : 8 oua 8 linguri de zahar 7 linguri de faina 2 linguri de cacao esenta de vanilie Pentru crema de sarlota : 600 g iaurt cu bucati de ca...
Ingrediente: Blat 125 g margarina rama (sau unt) 100 g zahar pudra 2 lg de smantana 2 galbenusuri 250 g faina razatura de lamaie un praf de sare Crema 2 plicuri bu...
Ingrediente: pentru blat: 250 g de biscuiti digestivi 200 g unt topit 2 lingurite cacao 1.5 lingurita scortisoara pentru tort: 400 g frisca dulce batuta tare 500...
Ingrediente: Pentru blat: 85 g unt topit 12 biscuiti digestivi 1 lingura zahar/fructoza Pentru umplutura: 900 g branza dulce 250 g zahar 3 linguri faina 1 fiola...
Torturile festive de sărbători pregătite în casă sunt delicioase, sănătoase și pline de dragostea celor care le-au pregătit. Rețete gustoase de torturi festive cu cicolată, frișcă, fructe, caramel, nuci și mere pentru sărbătorile de iarnă.
Ingrediente: un blat pentru tort, 500 gr frisca lichida, 500 gr visine congelate, 10-12 capsuni, zahar pudra, esenta de vanilie, zahar vanilat, 200 ml apa, coaja d...
Ingrediente: PT BLAT (din cartea Elenei Pridie) 100 g unt de migdale 100 g cocos mixat fin 2 lg miere PT CREMA DE FRUCTE 0 mana buna capsune inghetate ...
Ingrediente: Pentru blat: 200g piscoturi 100g unt topit si racit(82%grasime) Pentru crema: 750g frisca batuta 250g zhar tos(daca frisca este indulcita fol...
Ingrediente: piscoturi un pachet 500 g frisca 3 buc oua 300 g zahar 10 g gelatina 500 g crema de branza esenta vanilie 500 g capsuni Sirop 300 g zahar 300 ml ...
Ingrediente: Blat : 75 g ciocolata cu lapte si amaruie 50 g unt 50 g zahar brun sau alb 2 oua mari 50 g nuca 50 g faina 1 lingurita praf de copt Un praf de sare 2...
Destinate insiroparii produselor de cofetarie, inainte de a ajunge pe piata, esentele alimentare sunt testate in cele mai diverse aplicatii de cofetarie si patiserie. Esentele nu se clasifica in tipare strica, se diferentiaza prin calitate si profil aromatic,...
Ingrediente: 25 g unt topit si racit pentru uns 4 oua 100 g zahar alb 50 g fistic macinat Coaja rasa de la o portocala 150 g faina Experta 1 lingura praf copt Mo...