Petitchef

Tort cu mascarpone si capsuni

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Blat:

Separat se pregateste crema din:

Preparare

  • Se preincalzeste cuptorul la 170 grade. Se separa albusurile de galbenusuri.Se mixeaza albusurile spuma ,se adauga zaharul,galbenusurile pe rand,apoi uleiul,Se cerne faina,amidonul si praful de copt.
  • Se adauga faina si se mixeaza usor pana se incorporeaza .Se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si se coace 25-30 minute la 170-180 grade.
  • Se mixeaza frisca,se adauga zaharul,mascarponele cate putin si apoi ciocolata.Se opreste 1/4 din crema pentru deasupra .
  • In cealalta parte se incorporeaza fructele tocate.
  • Se taie blatul in doua ,se pune crema.Deasupra se orneaza cu restul de crema (alba) si se pun capsuni.


Poze

Tort cu mascarpone si capsuni, poza 1
Tort cu mascarpone si capsuni, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu mascarpone
Tort cu mascarpone
6 porții
2 h 45 m
Ușor
4 / 5
Rețetă Tort cu crema de branza mascarpone
Tort cu crema de branza mascarpone
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort iepuras
Tort iepuras
16 porții
1 h 25 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10 h 55 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort cifra
Tort cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.