Ingrediente: blat: 4 oua 200g faina 200g zahar 4 linguri de apa rece zahar vanilat 1 praf de copt mousse de cocos: 250 ml lapte 1 cana de 250 ml cu coco...
Ingrediente: Pentru blat: 350 g. ciocolata amaruie/lapte, rupta bucati 2 oua intregi 8 oua separate 350 g. zahar 200 g. migdale macinate Pentru crema: 200 g. cioco...
Ingrediente: pentru blat: 8 albusuri 200 g de faina 50 g de cacao 250 g de zahar 1 baton de vanilie zeama de lamaie pentru crema: 150 ml rom 3 oua 4 linguri cu zah...
Torturile festive de sărbători pregătite în casă sunt delicioase, sănătoase și pline de dragostea celor care le-au pregătit. Rețete gustoase de torturi festive cu cicolată, frișcă, fructe, caramel, nuci și mere pentru sărbătorile de iarnă.
Ingrediente: Pentru blat, forma cu diametrul de 28cm: 10 oua, 10 linguri de zahar, zahar vanilat, 2 lingurite de praf de copt, 8 linguri faina, o lingura caca...
Ingrediente: Blat de cacao: 3 oua 100 g zahar 80 g faina 20 g cacao 1 lingurita praf de copt Crema de ciocolata: 200 g ciocolata cu lapte 200 ml frisca lichida Sos...
Ingrediente: 500 g biscuiti populari 3 linguri mari cu miere 4 linguri cacao 100 g zahar 2 pliculete zahar vanilinat 1 lingurita scortisoara 200 g nuc...
Ingrediente: Pentru blat: 150 g. unt 3 oua 150 g. zahar 2 pliculete zahar vanilat 150 ml. cafea naturala, tare 150 g. faina 30 g. cacao 2 lingurite praf de copt sa...
Ingrediente: Blat: 5 oua 100 g. ciocolata de lapte/amaruie 200 ml. lapte 100 g. zahar 80 g. unt 200 g. faina 100 g. nuca 4 linguri de dovleac ras 1 lingurita esen...
Ingrediente: 250 g piscoturi Savoiardi 100 ml rom 300 g dulceata portocale 750 ml frisca 3 banane mari 100 g miez de nuca jumatati 400 g ciocolata 55% cacao 3 pli...
Ingrediente: Blat : 4 oua 125 g zahar 100 g faina 25 g cacao 2 lingurite praf de copt Crema de ciocolata: 200 g ciocolata cu lapte 200 ml frisca lichida Sosul d...
Ingrediente: Aluat Éclair 200 ml lapte 300 ml lichior cu aroma de ciocolata si rom un praf de sare 2 plicuri zahar vanilat 120 g unt 300 g faina , cernuta 8-9 oua ...
Ingrediente: Foi: 9 oua 9 lg zahar 9 lg faina esenta de vanilie Crema: 4 oua 400 g zahar 4 lg apa 1 pac margarina rama 100 gr cacao 2 esente rom Glazura: 200 g c...