Ingrediente: Ai nevoie de o forma cu peretii detasabili, cu diametrul de 22/23 cm si de: Ingrediente pentru blat (foto 1) 1. 6 oua, separate albusurile de gal...
Ingrediente: 3 oua 3linguri zahar 3 linguri faina 1 lingura lapte sau apa 80 ml ulei 1/2 praf de copt, cacao pt creme: 200 g ciocolata de lapte 200 g ciocolata al...
Ingrediente: Blat de nuca si ciocolata: 150 g. ciocolata de lapte sau amaruie 120 g. unt 100 g. zahar 1 praf de sare 7 oua 200 g. nuci macinate 50 g. faina 1 plic ...
Ingrediente: Am folosit pentru blat: 5 oua 5 linguri de zahar 5 linguri faina 2 linguri ulei 3 plicuri zahar vanilat cacao Pentru crema: 250 gr zmeura 250...
Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...
Ingrediente: Pentru blat : 150 g biscuiti de post 50 g zahar 50 g margarina 30 ml frisca vegetala Pentru crema : 500 g ciocolata amaruiede posta dulce 600 ml fris...
Ingrediente: Blat: 9 oua 9 lg zahar 7 lg faina 2 lg cacao o esenta rom Stratul 1: 300 g zahar 5 mere 5 pere 1/2 gelatina esenta rom Crema : 400 ml frisca 3 lg ne...
Ingrediente: Blat: 6 oua; 180 g zahar; 180 g faina; 50 g cacao; 4 linguri de apa; un praf de copt. Se separa ouale.Galbenusurile, zaharul, apa si cacau...
Ingrediente: Pentru blat: 350 g. ciocolata amaruie/lapte, rupta bucati 2 oua intregi 8 oua separate 350 g. zahar 200 g. migdale macinate Pentru crema: 200 g. cioco...
Nu mai e o noutate ca pe 14 februarie se sarbatoreste Valentine’s Day sau Ziua Indragostitilor. Ca multe alte sarbatori occidentale, Valentine’s Day a fost adoptata cu mare fast si la noi, desi prin traditie avem ziua de 24 februrie, Dragobetele.
Ingrediente: pentru blat: 8 albusuri 200 g de faina 50 g de cacao 250 g de zahar 1 baton de vanilie zeama de lamaie pentru crema: 150 ml rom 3 oua 4 linguri cu zah...
Ingrediente: 5 oua 150 g zahar 3 linguri de ulei 3 linguri sirop de zahar ars 150 g faina 2-3 linguri de cacao 50 g nuca macinata 2 plicuri zahar vanilat 1 lingur...
Ingrediente: pt. blat: 8 oua 8 linguri de zahar 5 linguri de faina 200 g nuca si esenta de rom pt. crema: 1 cana cu lapte 1 cana cu zahar 3 oua intregi 2 lingu...
Ingrediente: 200 g faina 80 g cacao 1 lingurita praf de copt 1 lingurita bicarbonat 1/2 lingurita sare 150 g zahar brun 240 ml lapte de soia 120 ml apa -60ml ul...
Ingrediente: 150 g faina 150 g zahar 150 g unt 3 oua 3 linguri cacao 1 lingurita praf de copt pentru crema de lapte: 200 ml lapte 50 g zahar 20 g faina o lingu...
Ingrediente: Pentru partea de jos : 100 g unt 200 g ciocolată neagră amăruie 1 linguriță cafea instant 4 ouă 1 linguriță esență vanilie 1 praf de sare 100 g...
Ingrediente: 170 g ciocolata amaruie 170 g ciocolata cu lapte 170 g ciocolata alba 500 g branza de vaci dulce 180 g zahar 1 pliculet zahar vanilat 250ml frisca li...
Ingrediente: 6 oua (albusurile separate de galbenusuri) 200 gr zahar 30 ml ulei 30 ml apa 4 linguri cacao 8 linguri faina Ingrediente sirop 300 ml apa 15...
Ingrediente: Blat 8 oua 8 g zahar 6 g faina 2 g cacao esenta vanilie Crema crema1 200 g ciocolata alba 200 ml frisca lichida esenta vanilie crema 2 200 g ciocolata...
Ingrediente: 4 oua 50 g zahar 40 g Crem Ole de ciocolata esenta de rom 200 g ciocolata alba 350 ml frisca lichida 6 g gelatina 200 g ciocolata alba 250 g mure 350...
Ingrediente: 4 oua intregi 8 g de zahar 600 ml frisca 200 g ciocolata neagra 200 g ciocolata alba 15 g gelatina Pentru jeleu de capsuni: 400 g capsuni 100 g za...
Ingrediente: 25 g cacao 75 g faina 2 g praf de copt 3 oua 500 g mascarpone un iaurt grecesc 200 g ciocolata 75 g + 75 g zahar 3 foi gelatina 1 plic za...
Ingrediente: Pentru o tava de 20 cm : 500 g biscuiti simpli 260 ml lapte 120 g ciocolata (min. 60% cacao) 50 g cacao 100 g unt (la temperatura camerei) 50 g ...