Ingrediente: Pentru marinadă: 60 ml sos de soia 2 linguri sirop de agave 1 lingură pasta de roșii 2 linguri ulei de susan 1 linguriță praf de usturoi 2 linguri...
Ingrediente: Pentru carnea tocata: 100 gr carne de vită 2 căni de apă (460 ml) 1 roșie 1 cățel de usturoi pătrunjel (după gust) Pentru chicharrón: 1 felie...
Ingrediente: 140 gr dovleac 250 gr zahăr 360 ml de apă 3 batoane de scorțișoară 2 cuișoare 1 linguriță de ghimbir măcinat 1,5 lingurițe de nucșoară măcinată
Ingrediente: 200 gr de faină 10 gr praf de copt (1 plic) piper 3 ouă 100 ml ulei de măsline 100 ml de lapte 10 nuci 1 baton de brânză de capră (180 g) 100 gr...
Ingrediente: Marinada: 600 gr piept de pui 25 gr pasta de tomate (1 lingură) 1 cățel de usturoi (zdrobit) 1 bucată mică de ghimbir proaspăt Sare 2 lingurițe de...
Ingrediente: 1 aluat sablée (sau brisée) 500 gr fructe roșii (vezi observația, dacă sunt congelate) 2 linguri de făină de migdale 1 lingură de zahăr brun (sau...
Ingrediente: 400 gr brânză proaspătă (tip Philadelphia sau Saint Moret) 4 ouă 140 gr zahăr 200 ml smântână lichidă 15 gr de făină 1 linguriță de extract de vanilie
Ingrediente: 30 ml sirop de lămâie sau sirop de floare de soc 150 ml de prosecco 100 ml apă carbogazoasă sau limonadă Cuburi de gheață Felii de lămâie sau lime...
Ingrediente: 1 lingură de Gochujang (pastă de ardei iute fermentat coreean) 2 linguri de zahar alb 1 lingură de sos de soja 1 lingură de ulei de susan 1...
Ingrediente: 200 gr dovleac 2 chifteluțe de vită 2 felii de brânză O mână de salată 1/2 ceapa alba 2 lingurițe de piure de roșii Un praf de rozmarin uscat Puțin...