Ingrediente: Pentru gogoși: 150 ml lapte călduț 10 gr drojdie deshidratată 320 gr faina T45 sau T55 1/2 linguriță de sare 40 gr zahăr 40 gr unt nesarat 1 ou 1...
Ingrediente: 850 gr dovleac placintar 80 ml de lapte de nuca de cocos 70 gr zahar brun 1 lingurita scortisoara macinata 50 gr de faina de nuca de cocos (pentru...
Ingrediente: 150 gr de făina 5 gr praf de copt (1/2 plic) 3 ouă 100 ml ulei de măsline 15 gr parmezan ras (2 linguri) 40 gr mozzarella rasă sare piper 70 gr...
Ingrediente: 700 g de cartofi (aproximativ 4 cartofi mari) 120 g ton la conservă (2 conserve de ton, scurse) 2 ouă 1 cutie de hamsii 70 g măsline umplute 10...
Ingrediente: Baza de biscuiti: 200 gr biscuiti (tip Petit Beurre) 80 gr de unt Mousse-ul bavarez cu ciocolata alba: 3 galbenusuri 40 gr zahar 200 ml lapte 2 foi...
Ingrediente: 2 aluaturi de foitaj dreptunghiulare 150 g brânză proaspătă sare piper 1 ou (bătut) 40 g măsline verzi 40 g roșii uscate la soare 40 g pesto
Ingrediente: 3 ouă 260 g dovlecei (aproximativ 2 dovlecei de mărime medie) 12 frunze de busuioc 100 ml ulei de semințe 100 g skyr (sau iaurt grecesc) 40 g...
Ingrediente: 125 gr nucă de cocos rasă 75 g făină de migdale (asigurați-vă că nu există cocoloașe) 50 gr arahide (măcinate) 45 g zahăr 4 g praf de copt (1...
Ingrediente: 280 g grâu 200 g ton natural (sau în ulei) 230 gr roșii cherry 150 gr porumb 100 g rucola suc de la o jumătate de lămâie Ulei de măsline după gust...
Ingrediente: Pentru aluatul de fursecuri: 1 ou 250 gr făină 125 gr de unt pe jumătate sărat 100 gr zahăr brun sau brun 25 gr zahăr alb 1 plic de zahăr vanilat 1...
Ingrediente: 180 gr paste (aici "Paccheri" dar puteti folosi si alte paste) 400 gr varză roșie 1/2 ceapă mică (aproximativ 15 g) 2 linguri de parmezan 6 bucăți...
Ingrediente: Mousse de cocos: 50 gr smântână de cocos 50 gr ciocolată albă de patiserie 100 gr de mascarpone 50 gr nucă de cocos rasă Crema de vanilie: 200 gr...