Ingrediente: Baza de biscuiti: 200 gr biscuiti (tip Petit Beurre) 80 gr de unt Mousse-ul bavarez cu ciocolata alba: 3 galbenusuri 40 gr zahar 200 ml lapte 2 foi...
Ingrediente: 300 gr cremă de brânză (tip Philadelphia) 60 gr (+- 3 felii) șuncă de Parma (sau jambon crud maturat) 80 gr (7-8 bucăți) caise uscate tocate 4...
Ingrediente: 2 aluaturi de foitaj dreptunghiulare 150 g brânză proaspătă sare piper 1 ou (bătut) 40 g măsline verzi 40 g roșii uscate la soare 40 g pesto
Ingrediente: 3 ouă 260 g dovlecei (aproximativ 2 dovlecei de mărime medie) 12 frunze de busuioc 100 ml ulei de semințe 100 g skyr (sau iaurt grecesc) 40 g...
Ingrediente: 280 g grâu 200 g ton natural (sau în ulei) 230 gr roșii cherry 150 gr porumb 100 g rucola suc de la o jumătate de lămâie Ulei de măsline după gust...
Ingrediente: Pentru aluatul de fursecuri: 1 ou 250 gr făină 125 gr de unt pe jumătate sărat 100 gr zahăr brun sau brun 25 gr zahăr alb 1 plic de zahăr vanilat 1...
Ingrediente: 180 gr paste (aici "Paccheri" dar puteti folosi si alte paste) 400 gr varză roșie 1/2 ceapă mică (aproximativ 15 g) 2 linguri de parmezan 6 bucăți...
Ingrediente: Mousse de cocos: 50 gr smântână de cocos 50 gr ciocolată albă de patiserie 100 gr de mascarpone 50 gr nucă de cocos rasă Crema de vanilie: 200 gr...
Ingrediente: Pentru cartofi dulci copți: 3 cartofi dulci (ai noștri sunt foarte mari) 1 lămâie 3 linguri de ulei de măsline sare piper 1 linguriță de ierburi...
Ingrediente: 1 lingura de ulei de floarea soarelui 1 ceapa 1 lingurita de chimen 1 catel de usturoi 1 lingurita de ghimbir pudra (sau 1cm de ghimbir proaspat...
Ingrediente: Pentru aproximativ 20 de trufe: 200 gr ciocolata neagra 70% cacao 100 ml smantana lichida 30% mg 20 gr unt Pentru acoperit: ciocolata nuca de cocos...
Ingrediente: 1 foietaj dreptunghiular 160 gr cremă de brânză 30 gr parmezan 1 ou 20 gr de unt 1 linguriță pudră de usturoi (sau cățel de usturoi zdrobit) 1 mână...