Petitchef

Ciorba de miel

Aperitiv
2 porții
30 min
20 ore
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
carne de miel




ardei galben si rosu

cartof


rosie

sare

frunze de leustean

galbenus de ou

smantana

zeama de lamaie sau bors

Preparare

  • Se taie ceapa si rosiile feli, zarzavaturile si carnea se taie cubulete.Intr-o cratita se pune un pic de ulei, apoi se pun zarzavaturile si carnea si se calesc un pic, se aduga sarea, apa si se lasa sa fiarba la foc incet.
  • Cand este gata se adauga frunzele de leustean, se ia de pe foc si se aduga un galbenus de ou amestecat cu 2 linguri de smantana.Se acreste cu zeama de lamaie sau bors.


Comentarii (40):

nelu_ududec, 14/05/2018

Foatre bună , cui nui place să nu mănânce !

(0) (0) Abuz
24/04/2015

Cred ca iese buna cu legumele si carnea usor calite in ulei, mielul fiind foarte crud si fierbe repede; mie imi place sa folosesc si ceapa verde la ciorba de miel.

(0) (0) Abuz
unigraf, 14/04/2015

Reteta de ciorba pentru 2 portii ?????

(0) (0) Abuz
lucia_i2014
lucia_i2014, 13/04/2015

Foarte buna !

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
12/04/2015

Delicioasa,asa o fac si eu

(0) (0) Abuz
12/04/2015

Paste fericit !

(0) (0) Abuz
givarom, 12/04/2015

Excelenta! E mancarea preferata in prima zi de Paste !

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
12/04/2015

O ciorba speciala !

(0) (0) Abuz
09/06/2014

Super buna

(0) (0) Abuz
07/05/2014

Bun

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Ciorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de PasteUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Friptura de miel de PasteFriptura de miel de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: