Petitchef

Conopida la cuptor cu spanac si iaurt aromat

Felul principal
4 porții
40 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se incalzeste cuptorul la 200?C.Intr-un vas termorezistent, se aseaza felii de conopida.Se imprastie printre felii 2-3 catei de usturoi curatati, apoi se imprastie spanacul decongelat.
  • Se imprastie deasupra restul cateilor de usturoi.Iaurtul se amesteca cu condimentele si zeama de lamaie, dupa gust.Se toarna iaurtul peste legume si se da totul la copt 30-40 minute, apoi se serveste.

Poze

Conopida la cuptor cu spanac si iaurt aromat, poza 1
Conopida la cuptor cu spanac si iaurt aromat, poza 2
Conopida la cuptor cu spanac si iaurt aromat, poza 3
Conopida la cuptor cu spanac si iaurt aromat, poza 4
Conopida la cuptor cu spanac si iaurt aromat, poza 5

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1 h 15 m
Ușor
3.1 / 5
Rețetă Conopidă cu legume la cuptor
Conopidă cu legume la cuptor
4 porții
1 h 20 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Conopida pane cu cartofi prajiti la cuptor
Conopida pane cu cartofi prajiti la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Conopida cu sunca la cuptor
Conopida cu sunca la cuptor
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: