Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: Aluat pizza 1 cup(pahar) apa calduta 1 lingurita zahar/sirop de agave/miere 1 plic drojdie instant 1/4 cup ulei de masline 1 lingurita de sare 2 cupe...
Cu toate pregatirile de plecare, nu prea am mai avut timp de bucatareala, asa ca m-am fofilat de pe o zi pe alta cu cate o salata/supa/sandwich. Aseara am mesterit niste bruschete pe cat de easy-to-make pe atat de bune, asa ca va povestesc si voua ce si c
: Daca sunteti in asteptarea unor invitati speciali si doriti sa-i tratati cu ceva gustos si diferit, puteti opta pentru o salata de icre de peste ca si aperitiv! Incercati sa reinventati banala reteta de icre, reganditi modul de servire sau adaugati o nota proprie,...