Ingrediente: 750 g cotlet de porc 6 ardei Kapia rosii, galbeni 2 oua 1-2 morcovi 50 ml ulei 2 linguri ulei de masline 20 g costita fiarta si afumata (sau sunca) 5...
Ingrediente: 5 ardei grasi verzi 2 rosii o ceasca mica de branza sarata 1 cutie de crema de branza simpla 1 legatura de marar 1 lingura de unt sare dupa gust...
Se stie ca sparanghelul este cultivat de mai bine de 2000 de ani in regiunile mediteraneene. In secolul al II-lea i.H., romanii stiau cum sa-l cultive si sa-l prepare, dar si cum sa-l conserve prin congelare.
La fel ca multe feluri de mancare de origine chineza, pachetelele de primavara spun o poveste interesanta despre migratie si de adaptare, deoarece acestea pot fi gasite pe aproape fiecare continent, cu variatii de umplere, impachetare si sosul de servire.
Ingrediente: 2 rosii mari Un ardei gras rosu O ceapa rosie O lingura piure de rosii sau bulion O ligura ulei masline O lingura otet din vin rosu O lingura patrunj...
Ingrediente: 4-6 cartofi noi spalati bine si taiati in doua, fierti 3 linguri de ulei de masline 2 catei de usturoi zdrobiti 500 g rosii cherry 1 lingura roz...
Ingrediente: 20 rosii micute - 250 g brinza tip philadelphia - 150 g prosciutto cotto/sunca presata - o legatura de patrunjel - o legatura de busuioc ...
Ingrediente: 10-11 bucati : 4 portii de Kiri 2 cepe arpagic 1 lingura de smantana 1 lingura seminte de mac sare , piper 11 roșii cherry alungite 11 fi...