Ingrediente: 1 paine panini 2 felii de somon afumat 4 felii de mozzarella Cateva fire de marar 50 gr sos de rosii 3 linguri de crema de branza Cateva frunze ...
Ingrediente: Pentru chiftele: * 500 gr carne de porc, 200 gr carne de manzat, 4 catei de usturoi, o legatura de marar, sare, piper, 3 felii de paine, 1 ou, ...
Ingrediente: 6 legaturi de marar (2 la 1 leu:):)) 1 ceapa mare 1 piept de pui mic 1/2 cutie rosii cuburi 2 linguri de bulion 2 linguri ulei de masline delikat...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 650 g carne tocata de vita 1 ceapa rosie 1 morcov 3 catei de usturoi 1 ou sare, piper, boia condimente de chiftele 5 felii de paine Galusti: 100-150 ...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: 250 g branza dulce de vacuta marar tocat marunt putina smantana pentru omogenizare sare 4 felii bacon taiat cubulete mini 8 rosii minio...
Ingrediente: Pentru varza oparita: 2 verze mai mici/ 1 mai mare,100 ml otet, 1 lg sare, cimbru, marar, apa. Umplutura: 1 kg carne tocata de porc/ amestec cu vita...
Ingrediente: Pentru 2 portii indestulatoare iti trebuie: 1. 2 pulpe intregi de pui (adica doua superioare si doua inferioare) 2. o conserva de rosii intr...
Ingrediente: 1. Roşii rotunde de grădină 2. Brânză sau caş, merge şi brânză de burduf, mozzarella sau orice specialitate aveţi (apropo, caşul usor copt sau opărit...
Ingrediente: 3 dovlecei 4 rosii o ceapa, 2 catei de usturoi, 3 cartofi, o legatura de marar, o legatura de patrunjel, sare, piper, 150 ml lapte, 150 ml smantana...
Ingrediente: cca 400 g carne de vita+porc un ou ceapa un morcov patrunjel marar 3-4 linguri de parmezan ras o felie de piine inmuiata si scursa de apa un catel us...