Ingrediente: 4 rosii 150 gr crema de branza 1 lingurita de cimbru 1 conserva de ton (185 gr) 20 masline negre (aproximativ) - puteti folosi rondele de masline ...
Ingrediente: 625 ml apă caldă (2 căni și 1/2) 320 gr făină de porumb prefiartă (2 căni) 2 lingurițe de sare 1 linguriță ulei de masline (opțional) Pentru pui...
Ingrediente: Supa : 750 ml apa 1 cub supa vegetala 60 gr unt de migdale 70 gr pasta de tomate 1 lingurita otet balsamic un praf de sare 1/2 lingurita pudra...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: 1 vânătă 4 linguri de coulis de roșii 1 lingură de miere 1 baton de brânză de capră 10 măsline verzi (fără sâmburi) 1 lingură ulei de măsline Un...
Ingrediente: un iepure (1,5 kg, praf de nucsoara, o capatana de usturoi, 5 cartofi, o ceapa, 2 frunze de dafin, 400g rosii, 4 linguri de ulei de masline, 50 ml v...
Ingrediente: 800g - 1 kg de ciuperci sa fie ciupercile mai marisoare un morcov 200 g telemea sau branza feta sare,piper, ghimbir macinat, rozmarin, cimbru, tarho...
Ingrediente: 650 g faina 2 pliculete drojdie uscata sau un cub de 50g de - drojdie proaspata 3 linguri zahar 1 lingurita sare de mare grunjoasa 200ml apa 50ml ule...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1 conserva naut (spalat si scurs) 1 conserva fasole rosie (spalata si scursa) 1 conserva boabe de porumb 4 rosii (4-5 de la care am scos zeama si ...
Ingrediente: 1 kg ciuperci champignon 1 kg de ceapa galbena 1 kg de rosii si 500 ml de suc de rosii 1 legatura patrunjel 1 lingurita sare putin ulei vegetal 3 frun...
Ingrediente: Pentru varza oparita: 2 verze mai mici/ 1 mai mare,100 ml otet, 1 lg sare, cimbru, marar, apa. Umplutura: 1 kg carne tocata de porc/ amestec cu vita...
Ingrediente: 300 g carne de porc tocata 1 ceapa de marime mijlocie 3 catei de usturoi- 1/2 ardei iute 2 linguri de ulei 200 ml sos de rosii 1 lingurita pasta de ...
Ingrediente: 750 gr. de ciuperci mari (curatate, cu piciorul rupt si spalate) 800 gr. de rosii in bulion 7-8 catei de usturoi (curatati si spalati) 4 fire de ci...
Ingrediente: 1kg carne tocata mixta 300gr suc de rosii 1 lingura pasta de tomate 2 cepe mari taiate julliene 1 ou 2 cani de apa 2 cuburi de pui 2 foi dafin putin u...
Ingrediente: 2 bucati merluciu o conserva rosii in sos propriu 3 catei usturoi 3 fire ceava verde 1 linugra ulei de masline 1 linugra zahar 1 liningurita sare sar...
Ingrediente: un dovlecel o jumatate de piept de pui 2 linguri de smantana 2 linguri cascaval ras 1 lingura de pesmet sare si piper cimbru o ceapa mijlocie 2 rosi...