Ingrediente: 5-6 cartofi fierti in coaja, 2 morcovi fierti, 3-4 catei de usturoi, ulei pentru prajit, marar, sare, piper, faina de grau si gris cat sa dea consist...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: Pentru chiftele: * 500 gr carne de porc, 200 gr carne de manzat, 4 catei de usturoi, o legatura de marar, sare, piper, 3 felii de paine, 1 ou, ...
Ingrediente: 2 cartofi potriviti ca marime 2 lingurite amidon 1 lingurita sos de soia 1 lingurita mirin un praf de sare 1 lingurita ceapa pudra 2~3 rondele de m...
Ingrediente: 1 kg. peste fiert 300 g.peste crud 500 g. ceapa 300 g. morcovi 200 g. cartofi faina sau pesmet usturoi, dupa gust patrunjel verde si marar sare, pip...
Mercimek Köftesi este versiunea vegetariana a chiftelutelor kofte turcesti. In loc de carne acestea sunt realizate din linte rosie (Mercimek) si bulgur, iar culoarea rosu aprins vine de la pasta de ardei iute, Salca.
Ingrediente: 300 g carne tocata de pui 2 cartofi 1 morcov 1 ceapa 5-6 catei de usturoi 1 ou sare piper boia dulce nuscoara 2 linguri tocana de lehume miez de pain...