Ingrediente: odata cu o ceapa rosie mare, 6 catei de usturoi mari, 4 felii de piine neagra, 2 cartofi, 2 ardei grasi rosii , patrunjel si marar verde .
Ingrediente: 500 g carne tocata din piept de pui 150 g pastrama afumata de pui 1 ou 1 ceapa 4 catei de usturoi patrunjel verde sos de rosii oregano, busuioc...
Ingrediente: 2 cartofi fierti 235 g okara 70 g fulgi fini de ovaz 2 linguri ulei de masline virgin 3 graunti de usturoi (pisati) 1 lingura plina cu mustar 1...
Ingrediente: pentru chiftelute: carne de porc si/ sau de vita sare piper miez de paine ou usturoi si ulei pentru piure de cartofi: cartofi sare apa ulei sau...
Ingrediente: 1 kg. peste fiert 300 g.peste crud 500 g. ceapa 300 g. morcovi 200 g. cartofi faina sau pesmet usturoi, dupa gust patrunjel verde si marar sare,...
Originar din Asia Centrala, usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate, cu o istorie de peste 5000 de ani. Egiptenii antici au fost primii care au cultivat aceasta planta, care a jucat si un rol important in cultura lor.
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...