Ingrediente: 800 g. de cod - Sosul meunière: 150-200 g unt 3 linguri suc de lamai 1- 2 legaturi patrunjel verde 2 fire ceapa verde 2 lg de smantana sare...
Ingrediente: 75 g unt 3 morcovi potriviti o ceapa mica 2 linguri faina 500 ml supa de peste (cub dizolvat in apa) 4 cartofi mici 200 g mazare 500 ml lapte 250 g b...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Am trisat nitel la aceasta reteta, in sensul ca file-ul de cod negru cu spanac a fost cumparat, eu doar l-am bagat la cuptor 20 min. Foarte bun! :) Pt garnitura de cous-cous : am calit intr-o lingura de ulei de masline 100 g cous-cous, pana bobitele s-au