Ingrediente: Pentru crema de patiserie: 210 ml lapte integral 20 gr zahăr 40 ml cafea (1 ceașcă espresso) 1 gălbenuș 10 gr amidon de porumb Pentru ganache-...
Ingrediente: 1 avocado 1 si jumatate banana 100 ml lapte de migdale 3 linguri pudra de cacao 1 lingura miere (optional) ciocolata rasa (pentru decor)...
Ingrediente: 125 gr de alune 175 gr ciocolata cu lapte 25 ml ulei vegetal 1 lingură de zahăr pudră (opțional) 1 lingură pudră de cacao neîndulcită un praf de ...
Ingrediente: 260 g ciocolata cu 50% cacao 2 linguri miere 600 ml smantana pentru frisca 2 plicuri ness 1 lingurita scortisoara unt pentru uns tava cacao pentru tap...
Ingrediente: Ingrediente blat: 5 oua 50 g faina 20 g cacao 120 g zahar Ingrediente crema: 200 g ciocolata cu lapte 200 ml frisca 100 g unt 30 g zahar pudra 2 lingu...
Ingrediente: Pentru blat : 7 oua 1 cana zahăr (aprox 300 gr) 300 gr faina 1 plic praf de copt 7 linguri de ulei 7 linguri apa calda Pentru cremă : 8 oua ...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Pentru blat: 200 g unt 120 g zahar 4 oua 3 linguri cacao neagra 2 linguri dulceata de mure 150 g faina 1 praf de copt Pentru crema: 200 g ciocolata am...
Ingrediente: un blat de cacao din 3 oua 3 linguri de zahar 1 lingura cacao si 3 linguri faina inca unul alb din 3 oua 3 linguri zahar 3 linguri faina,ptr.tava mi...
Ingrediente: pentru blat: 8 albusuri 200 g de faina 50 g de cacao 250 g de zahar 1 baton de vanilie zeama de lamaie pentru crema: 150 ml rom 3 oua 4 linguri cu zah...
Ingrediente: pt. blat: 8 oua 8 linguri de zahar 5 linguri de faina 200 g nuca si esenta de rom pt. crema: 1 cana cu lapte 1 cana cu zahar 3 oua intregi 2 lingu...
Ingrediente: 150 g faina 150 g zahar 150 g unt 3 oua 3 linguri cacao 1 lingurita praf de copt pentru crema de lapte: 200 ml lapte 50 g zahar 20 g faina o lingu...
Ingrediente: Pentru blat: 5 oua 100 g zahar 60 g faina 20 g cacao 1 praf de copt Pentru crema: 5 oua 100 g zahar 200 g unt 200 g ciocolata 100 g nuci, alune sau m...
Ingrediente: 250 g faina o lingurita praf copt 175 g zahar 100 g ciocolata 2 linguri cacao 250 ml lapte 90 ml ulei un plic zahar vanilat un ou Pentru crema Varia...
Ingrediente: Pentru o forma rotunda cu gaura la mijloc(20 cm) 150 g prune fara samburi 60 g unt 120 g zahar 2 oua 100 g faina 1 lingurita vanilie 4 lingurite praf ...
Ingrediente: 210 g (1 1/2 cups) de faina 200 g (1 cup) zahar superfin 1 lingurita de praf de copt 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu 35 g (1/3 cup) cacao 170 g...
Ingrediente: Baza de ciocolata 2 linguri unt 50 g ciocolata amaruie, taiata in bucati mari 50 ml cappuccino (optional) 1 ½ lingura miere 90 g zahar 50 ...
Ingrediente: 300 g faina 30 g unt 30 g ou 150 ml apa calduta 6 g drojdie 6 g sare 10 g zahar Crema de Ciocolata: 200 ml lapte 50 g zahar 2 galbenusuri 20 g fai...