Ingrediente: 1 pulpa de curcan( 800 g ) 1 capatana de usturoi 1 ardei gras galben 1 ardei gras rosu 4-5 cepe mai mici 50 ml ulei 150 ml vin alb sare, piper negru b...
Ingrediente: Pentru bait am avut nevoie de o oala mare (in care sa incapa curcanul si sa stea si acoperit cu bait pana sus) am adaugat in oala 3/4 dintr-o sticla d...
Dilema asta o am de mult timp, si mi-a ramas intiparita in memorie ca o melodie veche de pe vinil, ca atunci cand o ascultam la pick-up si se invartea repetitiv la acelasi cuvant.
Ingrediente: 4 buc aripi de curcan,partea carnoasa 1 Lg pasta de ardei 1 Lg ulei 1 Lg praf de usturoi -1 Lg miere 1 lg praf de ghimbir 1 Lg sos soia 1 Lg otet ba...
Ingrediente: 2 pulpe de curcan mari 2 morcovi 1 ceapa mare 4-5 ciuperci cativa catei de usturoi 2 pahare de vin rosu sare, piper boabe cimbru, foi de dafin...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.