Petitchef

Bile de ciocolata

Desert
6 porții
3 zile 3 h
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Incalzeste smantana pana ce incepe sa fiarba usor si toarn-o peste ciocolata. Amesteca usor, adauga ce esenta doresti si coniacul, dupa care amesteca.
  • Lasa amestecul sa se raceasca la temperatura camerei. Bate-l cu telul pentru a-l face putin pufos, dupa care pune-l la frigider pentru aprox.1 ora inainte de a face bomboanele.
  • Ar fi bine ca sa ai mainile reci (tineti mainile in apa rece pentru 1 minut, daca e nevoie).Ia cate o lingurita plina de amestec si ruleaza-le in bilute. Pune-le intr-o tava de copt, dupa care pune-le in congelator pentru 30 minute.
  • Scufunda unele bilute in ciocolata topita (folosind o scobitoare), altele trece-le prin nuci cajou sau fistic macinat sau prin cacao sau zahar pudra, asezandu-le dupa aceea pe o tava curata. Tine-le la rece pana ce sunt gata de servit.


Poze

Bile de ciocolata, poza 1
Bile de ciocolata, poza 2
Bile de ciocolata, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.