Petitchef

Ciorba taraneasca de porc

Antreuri
8 porții
15 min
50 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Taiem carnea in bucati, curatatam, spalam si taiem legumele dupa preferinta.
  • Punem carnea la fiert in 3 l de apa cu putina sare si lasam sa fiarba, se ia spuma ce se formeaza , sa fie limpede ciorbica.
    Intre timp calim legumele in ulei 3-4 min, apoi adaugam in oala si lasam sa fiarba.
  • Cand au fiert legumele si carnea se adauga bulionul, patrunjelul verde tocat, potrivim de sare si piper daca e nevoie si acrim cu zeama de lamaie.
  • Servim alaturi de o portie generoasa de smantana si pentru iuteala, cu ardei iute murat sau proaspat.


Poze

Ciorba taraneasca de porc
Ciorba taraneasca de porc - poza 2
Ciorba taraneasca de porc - poza 3

Întrebări:




Comentarii (16):

11/02/2014

Buna .... rau ... :)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/01/2014

Super...

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/03/2014

Ecelent .

(0) (0) Abuz
05/01/2014

Excelent!!!

(0) (0) Abuz
06/10/2013

Comentariul tău: super

(0) (0) Abuz
09/09/2013

Foarte buna
eu am pus si putin orez fiert separat

(0) (0) Abuz
06/07/2013

Va multumesc mult ca m-ati abonat la retetele Dvs.

(0) (0) Abuz
26/06/2013

Toate ciorbele sint bune ,toate au aceleasi ingrediente numai carnea difera si ciorba de burta face o mare exceptie SI pentruca mie imi plac foarte ,foarte mult ciorbele nu pot sa fac excepti,,,asa ca...nota 10 pt toate :)

(0) (0) Abuz
24/06/2013

Azi fac si eu

(0) (0) Abuz
platon_n2013
platon_n2013, 23/06/2013

ASA FAC SI EU ESTE BUNA..MARY

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează