Petitchef

Ciorba de conopida

Felul principal
4 porții
25 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4


2 linguri de orez

1 legatura de patrunjel

1/2 lingurita sare de lamaie

1 ou

1 smantana

sare/piper

Preparare

  • A taiat morcovii si ceapa in mixer –fin.
  • A pus apa sa fiarba in oala.
  • A pus ceapa si morcovii la fiert. Am spalat conopida si a rupt-o in buchetele mici. Le-a pus si pe ele la fiert.
  • Dupa 10 minute a adaugat si orezul si sare.
  • A fiert pana conopida era fiarta, cam 20 de minute.
  • A luat de pe foc, am adaugat smantana amestecata cu oul, sarea de lamaie, patrunjelul.

Întrebări:




Comentarii:

11/10/2016

Analfabeta.

(0) (0) Abuz
23/09/2013

Foarte buna!

(0) (0) Abuz
19/09/2013

Bun:)))

(0) (0) Abuz
10/04/2013

Excelenta

(0) (0) Abuz
11/03/2013

Foarter nkjljkbmkù^*ù

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba de conopida
Ciorba de conopida
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba de legume si conopida
Ciorba de legume si conopida
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Conopida – „Varza cu studii superioare”Conopida – „Varza cu studii superioare”Ciorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de PasteRomanesco – conopida martianaRomanesco – conopida martiana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: