Petitchef

Lasagna cu spanac si ton

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250 g foi de lasagna

300 g spanac

150 g branza telemea


3 conserve de ton

300 g pulpa de rosii

5 catei de usturoi

busuioc

sare

100 g cascaval

Preparare

  • Foile de lasagna se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Se fierbe spanacul, se scurge si se amesteca cu telemeaua si putina nucsoara.
  • Pulpa de rosii se amesteca cu usturoiul dat prin presa, sare si busuioc. Se aseaza o parte din sosul de rosii in tava si se formeaza straturi din foi de lasagna, umplutura cu spanac si ton. Deasupra se toarna restul de sos de rosii si se presara cascaval ras.
  • Se pune la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute.

Poze

Lasagna cu spanac si ton, poza 1Lasagna cu spanac si ton, poza 2Lasagna cu spanac si ton, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Lasagna cu spanac si branza
Lasagna cu spanac si branza
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Lasagna delicioasa cu spanac
Lasagna delicioasa cu spanac
3 porții
1h20m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Lasagna (raw vegan)
Lasagna (raw vegan)
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Samosas cu ton si rosii
Samosas cu ton si rosii
16 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Wrap cu sunca, cheddar si spanac
Wrap cu sunca, cheddar si spanac
2 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Lasagna - fel de mancare preparat in toata lumeaLasagna - fel de mancare preparat in toata lumea15 retete cu ton15 retete cu ton

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: