Petitchef

Lasagna cu spanac si ton

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250 g foi de lasagna

300 g spanac

150 g branza telemea


3 conserve de ton

300 g pulpa de rosii

5 catei de usturoi

busuioc

sare

100 g cascaval

Preparare

  • Foile de lasagna se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Se fierbe spanacul, se scurge si se amesteca cu telemeaua si putina nucsoara.
  • Pulpa de rosii se amesteca cu usturoiul dat prin presa, sare si busuioc. Se aseaza o parte din sosul de rosii in tava si se formeaza straturi din foi de lasagna, umplutura cu spanac si ton. Deasupra se toarna restul de sos de rosii si se presara cascaval ras.
  • Se pune la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute.

Poze

Lasagna cu spanac si ton, poza 1Lasagna cu spanac si ton, poza 2Lasagna cu spanac si ton, poza 3

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Briose cu ton, rosii si feta




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Quiche cu ton si rosii
Quiche cu ton si rosii
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Briose cu ton, rosii si feta
Briose cu ton, rosii si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Lasagna cu spanac si branza
Lasagna cu spanac si branza
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Lasagna delicioasa cu spanac
Lasagna delicioasa cu spanac
3 porții
1h20m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Lasagna cu legume, pasta de rosii si zacusca cu vinete
Lasagna cu legume, pasta de rosii si zacusca cu vinete
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Lasagna - fel de mancare preparat in toata lumeaLasagna - fel de mancare preparat in toata lumea15 retete cu ton15 retete cu ton

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: