Petitchef

Porc ca in bali (babi guling)

Felul principal
6 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Puneti toate ingredientele pentru marinata in robot si mixati-le pana obtineti o pasta. Incalziti uleiul de cocos intr-o tigaie si prajiti pasta 2-3 minute. Puneti deoparte 2 linguri din maclavaisul asta si cu restul ungeti animalul pe toate partile. Apoi bagati-l intr-o punga de plastic si lasati-l la rece cateva ore .
  • Cand vine fericitul moment cand sunteti gata sa bagati bestia in cuptor, incalziti 1 cutie de lapte de cocos intr-o tigaie si adaugati si ce v-a mai ramas din pasta-marinata.
  • Puneti porcul in tava, ungeti-l cu amestecul de lapte de cocos. Acoperiti-l lejer cu folie de aluminiu si bagati-l in cuptorul incins - 30 de minute la foc mai mare, apoi inca vreo 3 ore la foc mic, mic. Ungeti-l cu lapte de cocos pe toate partile din jumatate in jumatate de ora - la sfarsit you will have heaven o a plate, I promise.
  • Cand e gata, lasati-l 30 de minute sa-si traga sufletul, si pregatiti orezul si Sambal Matah.

Poze

Porc ca in Bali (Babi Guling), poza 1
Porc ca in Bali (Babi Guling), poza 2
Porc ca in Bali (Babi Guling), poza 3

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Linte cu pulpa de porc




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Dahl cu linte rosie
Dahl cu linte rosie
4 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2h30m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Porc dulce acrisor (jamie oliver)
Porc dulce acrisor (jamie oliver)
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Porc fript cu miere si lapte de cocos
Porc fript cu miere si lapte de cocos
4 porții
2h25m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Porc dulce-acrisor
Porc dulce-acrisor
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Am plecat la colindat, la piftii de degustat...Am plecat la colindat, la piftii de degustat...Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei