Petitchef

Porc ca in Bali (Babi Guling)

Felul principal
6 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Puneti toate ingredientele pentru marinata in robot si mixati-le pana obtineti o pasta. Incalziti uleiul de cocos intr-o tigaie si prajiti pasta 2-3 minute. Puneti deoparte 2 linguri din maclavaisul asta si cu restul ungeti animalul pe toate partile. Apoi bagati-l intr-o punga de plastic si lasati-l la rece cateva ore .
  • Cand vine fericitul moment cand sunteti gata sa bagati bestia in cuptor, incalziti 1 cutie de lapte de cocos intr-o tigaie si adaugati si ce v-a mai ramas din pasta-marinata.
  • Puneti porcul in tava, ungeti-l cu amestecul de lapte de cocos. Acoperiti-l lejer cu folie de aluminiu si bagati-l in cuptorul incins - 30 de minute la foc mai mare, apoi inca vreo 3 ore la foc mic, mic. Ungeti-l cu lapte de cocos pe toate partile din jumatate in jumatate de ora - la sfarsit you will have heaven o a plate, I promise.
  • Cand e gata, lasati-l 30 de minute sa-si traga sufletul, si pregatiti orezul si Sambal Matah.


Poze

Porc ca in Bali (Babi Guling)
Porc ca in Bali (Babi Guling) - poza 2
Porc ca in Bali (Babi Guling) - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează