Petitchef

Quiche cu conopida si branza

Felul principal
8 porții
10 min
40 min
Ușor
Acesta este un quiche mai atipic, intrucat nu am folosit aluat, ci un amestec de oua si smantana, insa va asigur ca rezultatul final va avea un gust foarte bun.

Ingrediente

Numarul de porții: 8

300g branza telemea

300ml smantana

5 oua ecologice

O legatura de marar

Sare de mare

Piper

O lingura unt

Preparare

  • Curatati conopida in manunchiuri mici, spalati-o si fierbeti-o in apa cu sare pana cand se inmoaie. Scurgeti conopida si pasati-o cu furculita.
  • Separat amestecati ouale cu branza maruntita, smantana si mararul tocat marunt.
  • Amestecati conopida cu amestecul de oua si branza si condimentati cu sare si piper. Aveti grija cu sarea pentru ca branza este deja sarata.
  • Ungeti un unt o tava cu peretii rabatabili, turnati amestecul obtinut in tava si introduceti in cuptorul preincalzit (190 grade) pentru aproximativ 30 de minute, pana aluatul este compact si capata o culoare aramie.
  • Pofta buna!

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Quiche cu sparanghel
Quiche cu sparanghel
4 porții
1h25m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Quiche cu ciuperci (mushroom quiche)
Quiche cu ciuperci (mushroom quiche)
8 porții
55 min
Foarte ușor
Rețetă Quiche lorraine
Quiche lorraine
10 porții
1 oră
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Quiche cu somon - rapid de facut
Quiche cu somon - rapid de facut
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Quiche cu branza de capra si spanac
Quiche cu branza de capra si spanac
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1h10m
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.