Ingrediente: 160 gr de orez 100 gr de brânză feta 75 gr porumb 1 morcov 90 gr de mazăre (proaspătă sau congelată) 6 roșii cherry Câteva frunze de mentă (6-7...
Ingrediente: 400 g orez pentru paella 8 creveți 2 pulpe de pui 1 cub de supă (peste, legume, pasare) sare piper 3 linguri cu orez auriu 1 ardei rosu 1 ardei...
Ingrediente: 500 ml bulion de rosii (sau pasta de rosii) 300 g mazare verde boabe, din conserva, scurse 1 lingura amidon alimentar un praf de nucsoara 1...
Ingrediente: 8 ciuperci Portobello mari, curatate de cozi 1 conserva (400 g) mazare 85 g branza Mozzarella, data pe razatoarea mare 25 g branza Cheddar,...
Ingrediente: 300 g carne de porc 500 g mazare verde 100 ml suc de rosii sau 2 linguri de bulion 1 ceapa mica 1 lingura faina ulei, sare, piper frunze de patrunjel
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: 1 kg mazăre (congelată) 1 ceapa mare 100 gr amestec legume (morcov, rădăcină de ţelină ; mărunţite cu roborul de bucătărie ; sau date pe răzătoare)...
Ingrediente: 250 g mazare congelata 200 g naut fiert 300 g pasta de rosii 1 ceapa 2 graunti de usturoi 4-5 linginuri ulei de masline 1 foaie de dafin 1...
Ingrediente: carne de porc 1 ceapa mare 1 morcov 1 pastarnac 500 gr mazare congelata 1/2 cana sos de rosii 1 tulpina de telina 2 linguri faina sare si piper,...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 g pipote, 6 cepe verzi cu tot cu cozi, 3 morcovi mici, 1 ardei gras, 4 rosii foarte coapte, decojite, 500g mazare, 2 linguri de marar tocat.
Ingrediente: 600 grame ciuperci Champinion 1 borcan de mazare de 700 grame 1 ceapa mare 3 rosii 3 catei de usturoi 1 bucata de ghimbir proaspat cam cat un deget...
Ingrediente: jumatete kg pipote -un borcan 800 grame mazare 3 cepe verzi -un morcov o lingura pasta rosii 2 linguri zarzavat pentru ciorben si tocanite sare,...
Ingrediente: Pentru aluat: 160 g faina ½ lingurita praf de copt ½ lingurita bicarboinat de sodiu 80 g unt rece, taiat cubulete 1 ou Pentru umplutura 300 g...
Ingrediente: 250 g mazare congelata 200 g naut fiert -2 rosii mici 300 g pasta de rosii 1 ceapa 2 graunti de usturoi 4-5 linginuri ulei de masline-marar 1...
Ingrediente: 500 g ciuperci 50 g mazare o ceapa rosie medie 5 catei de usturoi 500 g branza de burduf 400 ml de rosii in sos propriu 400 ml suc de rosii...