Ingrediente: Pentru 2 pizza mari (adica tava rotunda cu diametrul 36 cm) Aluat: 500 gr faina 250 ml apa calduta 25 gr drojdie proaspata (sau 1 lingurita drojdie...
Ingrediente: 1 pui 50 gr unt, dar si ulei este foarte bun 3 catei de usturoi pisati bine (pasta) 1 lingura de ghimbir ras (cand eram copil nu aveam ghimbir, dar...
Ingrediente: 4 dovlecei mici, 4 fire ceapă verde, 4 căței de usturoi, 2 linguri ulei de măsline, 1 lingură oțet de mere cu miere, 1 linguriță miere, 50 ml apă,...
Ingrediente: coaja rasa si sucul de la 1 portocala coaja rasa si sucul de la 1 lamaie 3 linguri miere ½ lingurita piper negru 2 cepe, curatate si taiate suvite...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: Acest sortiment de salata se numeste in limba germana "Vogerlsalat"= Salata Pasarilor sau i-se mai spune "Feldsalat"=Salata de Cimp. Dar exact cum...
Ingrediente: Blat: 350g făină 10g drojdie uscată (1 plic) 2 linguri ulei de măsline 5g sare 10g miere de albine (sau zahar) 200ml apa călduță Topping: 150g...
Ingrediente: 400 g fasole galbenă lată, 1 dovlecel, 4 fire de ceapă verde, 1 lingură de mărar proaspăt tocat, 1 lingură oțet de mere cu miere, o linguriță...
Ingrediente: Costite de porc 3 catei de usturoi 2 ardei iuti proaspeti 1 lingurita rasa boia de ardei dulce coaja de portocala rasa ulei 3 linguri de miere...
Compusii sulfurosi din ceapa si usturoi sunt responsabili cu halena, mirosul extrem de neplacut, care persista 24 de ore sau chiar mai mult de la consum, in cazul in care nu se ia nicio masura in acest sens.
Ingrediente: coaste de porc 2 linguri sos de rosii picant, sau pasta de ardei picanta 1 lingurita boia dulce 2 catei de usturoi 3 linguri miere de albine sucul...
Ingrediente: 4 buc aripi de curcan,partea carnoasa 1 Lg pasta de ardei 1 Lg ulei 1 Lg praf de usturoi -1 Lg miere 1 lg praf de ghimbir 1 Lg sos soia 1 Lg otet...
Ingrediente: Am folosit; 300 gr pulpa de porc 2 morcovi 3 catei usturoi ciuperci urechi de lemn susan,amidon 5 spices,sos soia,sos teriyaki,curry,fulgi de ardei...
Ingrediente: 200 gr creveti, ½ radacina ghimbir, 3 catei usturoi, pigment rosu(ardei iute rosu pentru cine doreste supa un pic mai picanta), o lingura ulei...
Ingrediente: Am folosit; 1 muschiulet de porc sos teriyaki pasta de curry rosii uscate 2 catei usturoi paste barilla ciuperci brune fulgi de ardei iute curry...
Ingrediente: Pentru chiftele - 400 g tocatura de porc - 400 g tocatura de vita - 1 ceapa - 3 catei usturoi - sare , piper - 1 ou - 1 felie paine - 1/2 pahar...
Ingrediente: 4 bucati carne de vita,de aproximativ 200 g fiecare (sirloin, ribeye or tenderloin)-muschi de vita la noi 4 linguri sos(marinada) teriyaki 1/2...
Ingrediente: Tajine sau tagine (in berbera), este un fel de mancare marocan, intitulat astfel dupa denumirea vasului in care se prepara mancarea. In Cipru, un...
Ingrediente: 300 g linte Un piept de pui mic 3 oua 350 g fasole verde ½ salata verde 2 linguri mustar 5 bucatele usturoi O lingura otet balsamic O lingurita...
Ingrediente: 4 morcovi medii 1 mar curatat de coaja si seminte 1 catel de usturoi dat pe razatoarea mica 1 lingura de patrunjel tocat sare, piper proaspat...
Ingrediente: 1 muschi de porc de cca 450 g 2 linguri de ulei de masline 1 lingura de ulei de arahide 1 lingurita de ulei de susan 1/2 ardei gras rosu 1/2 ardei...