Ingrediente: 180 gr paste (paccheri) 100 gr ton în suc propriu Sucul de 1/4 lămâie 80 gr fistic (decojit) 2 linguri ulei de măsline extravirgin Ceapă (după...
Ingrediente: 500 g paste; 500 g ciuperci; 2 cepe sau 2 legaturi de ceapa verde; 400 ml smantana pentru gatit; 100 g cascaval 4 linguri de ulei; patrunjel;...
Ingrediente: paste 5 dl smantana lichida ceapa verde o legatura patrunjel cimbru 150 g gorgonzola 150 g creveti 150 g racusori mici ulei de masline, piper, sare
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...
Ingrediente: 100 g paste penne o ceapa 2 catei usturoi o jumatate ardei gras o conserva rosii in bulion carnea a doi carnati proaspeti 1/2 lingurita oragano 1/2...
Ingrediente: paste sau spaghete aripioare de pui, piept taiat cubulete sau copane 1 ardei mic 1 ceapa medie jumate de morcov 3 rosii taiate cubulete sau...
Ingrediente: Pentru paste : 300g paste penne 2 linguri ulei florea soarului (sau ulei de masline) ½ lingurita sare Si doua litri apa (pentru a fierbe pastele)...
Ingrediente: Aluat pentru paste: 200 g faina 2 oua un praf de sare Sos bechamel: 16 g unt 16 g faina 250 ml lapte Compozitie lasagna: 400 g carne tocata vita o...
Ingrediente: 400 grame paste 5-6 rosii coapte 1 ceapa mica 4 linguri ulei cativa catei de usturoi cateva fire de patrunjel sare si piper fulgi de chili parmezan
De la inceputul civilizatiei, ceapa a avut un rol important in alimentatie. Desi s-a crezut mult timp ca este o leguma banala, imediat ce i s-a descoperit gustul picant, ceapa a devenit un ingredient preferat in multe retete.
Ingrediente: 250 g spaghete fara ou 300 g ciuperci conservate la borcan sau ciuperci proaspete 200 g cascaval vegetal forma (este singurul care nu contine...
Ingrediente: 250 g paste "scoica" 2-3 linguri pasta de tomate 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 lingurita cu zahar ulei de masline busuioc uscat patrunjel verde...
Ingrediente: – paste ( spaghete, spirale sau penne) – somon afumat (eu am avut 100 g) – 200 ml smantana de gatit – 2 lingurite capere – coaja rasa de la o...
Ingrediente: 300 gr paste de orez (fidea) 1 ceapa rosie mare 50 ml. ulei de masline 3,4 catei de usturoi potriviti 3 rosii proaspete 150 gr. pasta de rosii 400...
Ingrediente: cca 400 g carne de vita+porc un ou ceapa un morcov patrunjel marar 3-4 linguri de parmezan ras o felie de piine inmuiata si scursa de apa un catel...
Ingrediente: 250 g paste 2 dovlecei 2 morcovi 2 rosii o jumate de ceapa rosie jumate de legatura de patrunjel verde 10 masline o lingura de mustar ulei sare,...
Ingrediente: 200 g paste kritharaki 500 g rosii 1 ardei 1 ceapa cateva tulpini de patrunjel 1 chili 2 catzei de usturoi 1 lingura de unt 2 linguri ulei de...
Ingrediente: 2 pere, feliate 200 ml Suc de simple 50 g de crème fraîche 2 linguri ulei de Masline 1 CEAPA mica, Tocata fin 60 g de noix de pécan Nuci, brute...
Ingrediente: 320 g de paste scurte o ceapa rosie 300 g de rosii 100 g de masline verzi fara simbure o lingura de capere 100 g provolone (un fel de cascaval...
Ingrediente: 300 g sunca de pui 1/2 Gogosar 1 ceapa rosiepraz 200 ml smantana dulce pentru gatitpaste 50 g cascaval razalit sare, piper, vegeta dupa gust
Ingrediente: 10-12 batoane de crab surimi 250 g paste 1 dovlecel mic 1-2 fire de ceapa verde cateva frunze de salata verde 2 lingurite de boia de ardei 1...