Ingrediente: 1 morcov 1/2 cana migdale inmuiate si scurse 2 catei de usturoi 1 lg ulei de masilne extravirgin 4 buchetele de broccoli 1 lg fulgi de droj...
Ingrediente: paste sau spaghete aripioare de pui, piept taiat cubulete sau copane 1 ardei mic 1 ceapa medie jumate de morcov 3 rosii taiate cubulete sau razuite 2...
Ingrediente: Aluat pentru paste: 200 g faina 2 oua un praf de sare Sos bechamel: 16 g unt 16 g faina 250 ml lapte Compozitie lasagna: 400 g carne tocata vita o c...
Ingrediente: cca 400 g carne de vita+porc un ou ceapa un morcov patrunjel marar 3-4 linguri de parmezan ras o felie de piine inmuiata si scursa de apa un catel us...
Ingrediente: 250 g paste 2 dovlecei 2 morcovi 2 rosii o jumate de ceapa rosie jumate de legatura de patrunjel verde 10 masline o lingura de mustar ulei sare, p...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...
Ingrediente: 4 fileuri de piept de pui 250 grame paste sau taitei chinezesti 4 morcovi. 2 linguri ulei 2 linguri sos de soia 4 linguri miere fluida, 2-3 linguri ...
Ingrediente: 1 pulpa de miel (aprox 1 kg) 1 portocala curatata si impartita in felii 1 buchetel de frunze de oregano(sau oregano uscat) sare si piper 3 linguri ul...
Ingrediente: 500 g penne o ceapa mare 5-6 linguri de ulei de masline extra-virgin un morcov 2-3 catei de usturoi 1 kg rosii,decojite si taiate cubulete 2 vinete ...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.