Ingrediente: ½ lingura ulei masline, 4 pulpe rata, 1 ceapa mare, 2 morcovi, 1 tija telina, 2 catei usturoi, 100 ml vin rosu, 600 ml supa fierbinte de pui, ...
Ingrediente: 500-600 g ficat pasare 350 g unt 3 linguri smantana cu grasime ridicata 100 ml vin alb demidulce 2 cartofi sare piper boia de ardei jumatate linguri...
Ingrediente: 450 g mazare congelata o conserva mica de rosii in bulion o ceapa cateva linguri de ulei o lingurita zahar busuioc uscat marar proaspat sau uscat sa...
Ingrediente: 7 trunchiuri de hering curatate de solzi o cutie de rosii maruntite in sos tomat 3 cepe albe taiate marut 1 ceapa rosie taiate julien 1 ardei rosu sa...
Ingrediente: o conserva fasole , o conserva ton maruntit in suc propriu , 2-3 linguri de sos de rosii , ulei , zeama de lamaie , sare , piper , busuioc...
Ingrediente: 250 g. paste conchiglioni (paste in forma de scoici mari) branza sarata 5-6 rosii crema de branza 5 linguri de ulei de masline busuioc oregano sare ...
Nu sunt multe scurtaturi pe care le accept si tolerez in bucatarie, dar cea cu aluatul frantuzesc (foietaj) e clar una dintre ele. Pentru ca prepararea unui aluat de genul asta dureaza o eternitate, plus ca, daca tot te apuci de o asemenea treaba, tre' sa