Ingrediente: o sfecla rosie potrivita 1 morcov 2 linguri ulei de masline/de in zeama de la 1/2 lamaie 3 lingurite seminte un praf de chimen optional - cativa vla...
Ingrediente: 50 g frunze de rucola 1 pară pergamută 1 sfeclă roșie mică 100 g brânză de vaci sau feta 2 linguri măsline kalamata 1 lingură ulei de măsline zeamă de...
Ingrediente: 1 sfecla rosie coapta sau din borcan 4-5 rosii cherry 1 morcov ras patrunjel 1 lg ulei de masline 1 l-ta miere 1 lg zeama de lamaie 1 lg mustar frant...
Ingrediente: peste afumat cartofi fierti sfecla rosie ,fiarta sau coapta o radacina de hrean ceapa rosie sare si piper ulei de masline zeama de lamaie sau otet...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: Maioneza 1 pahar apa 1 Lg zeama de lamaie 1/2 pahar nuci macadamia sau orice alta nuca 1/4 pahar samburi fl. soarelui cruzi 2 catei usturoi 2...
Ingrediente: 6 cartofi fierti in coaja; o sfecla rosie (mica); un pastarnac; un morcov; 2 linguri cu boabe de porumb conservate; o conserva de macrou; un ou; o li...