Ingrediente: 650 g carne tocata de vita 1 ceapa rosie 1 morcov 3 catei de usturoi 1 ou sare, piper, boia condimente de chiftele 5 felii de paine Galusti: 100-150 ...
Ingrediente: 6 ardei grasi mari 3 cepe un morcov 2 linguri pasta de tomate 50 g orez 400 g carne de vita marar si patrunjel verde 200 ml ulei 3 rosii 1 lingura fa...
Ingrediente: cca 400 g carne de vita+porc un ou ceapa un morcov patrunjel marar 3-4 linguri de parmezan ras o felie de piine inmuiata si scursa de apa un catel us...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: o stiuca de circa 1,5 kg 1 ou 1 ceapa mare, tocata marunt 1 ceapa verde, tocata marunt 4-5 frunze de busuioc, tocate 1 morcov ras 2 linguri de ulei d...
Ingrediente: 6 ardei o mana de carne tocata 2 cepe un morcov o lingura de orez o felie de paine inmuiata in lapte marar patrunjel sare piper boia sos de rosii o l...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.