Petitchef

Sos cu Marar, Morcov

10 rețete
Rețetă Galusti de spanac cu sos de marar si chiftele

Galusti de spanac cu sos de marar si chiftele

Felul principal Foarte ușor 25 min 25 min
Ingrediente: 650 g carne tocata de vita 1 ceapa rosie 1 morcov 3 catei de usturoi 1 ou sare, piper, boia condimente de chiftele 5 felii de paine Galusti: 100-150 ...
Rețetă Pui cu sos alb

Pui cu sos alb

(141 voturi) , (18) , (110)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 800 g piept pui/pulpe pui dezosate 50 g unt 50 ml. ulei 2 cepe 1 morcov mic 2-3 frunze de dafin 400 g smantana 2-3 cartofi taiati cubulete 2 linguri ...
Rețetă Perisoare cu sos de smantana si ciuperci

Perisoare cu sos de smantana si ciuperci

(18 voturi) , (4) , (11)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: Pentru perisoare: - 1 piept de pui - 1 morcov - 2 catei usturoi - 1 ou - patrunjel - sare si piper alb - Pentru sos: -...
Rețetă Ardei umpluti si sos

Ardei umpluti si sos

(13 voturi) , (3) , (3)
Felul principal Foarte ușor 1 h 30 m 30 min
Ingrediente: 6 ardei grasi mari 3 cepe un morcov 2 linguri pasta de tomate 50 g orez 400 g carne de vita marar si patrunjel verde 200 ml ulei 3 rosii 1 lingura fa...
Rețetă Paste cu chiftele in sos de rosii

Paste cu chiftele in sos de rosii

(13 voturi) , (1) , (20)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: cca 400 g carne de vita+porc un ou ceapa un morcov patrunjel marar 3-4 linguri de parmezan ras o felie de piine inmuiata si scursa de apa un catel us...
Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

(213 voturi) , (19 comentarii)

Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.

Rețetă Tochitura cu sos de vin

Tochitura cu sos de vin

(3 voturi) , (2) , (14)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 1kg carne de porc (pulpa sau piept) - 250gr ciuperci intregi - 2 cepe sau 500gr arpagic - 4 oua - vin demisec - 2 morcovi - 2 ardei grasi - 1 ...
Rețetă Mancare de mazare

Mancare de mazare

(22 voturi) , (3) , (6)
Felul principal Foarte ușor 15 min 25 min
Ingrediente: Mazare inghetata Pulpa de vita Ceapa Morcovi Marar Sos de rosii Condimente naturale Vin...
Rețetă Stiuca umpluta

Stiuca umpluta

(6 voturi) , (3) , (3)
Felul principal Foarte ușor 25 min 30 min
Ingrediente: o stiuca de circa 1,5 kg 1 ou 1 ceapa mare, tocata marunt 1 ceapa verde, tocata marunt 4-5 frunze de busuioc, tocate 1 morcov ras 2 linguri de ulei d...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Ardei umpluti in sos de rosii

Ardei umpluti in sos de rosii

(16 voturi) , (3) , (2)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 6 ardei o mana de carne tocata 2 cepe un morcov o lingura de orez o felie de paine inmuiata in lapte marar patrunjel sare piper boia sos de rosii o l...
Rețetă Parjoale cu sos de rosii

Parjoale cu sos de rosii

(13 voturi) , (3) , (10)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: carne(de vita,de porc,de vanat,de gaina,nu conteaza) morcov cartofi piine doua felii marar verde o legatura sare,piper dupa gust ceapa usturoi oua...
„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

(380 voturi) , (55 comentarii)

Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.