Ingrediente: 200 g de creveti proaspeti 150 g (1 pachetel) de surimi taiati cubulete ½ pachet de paste de orez care se pun pentru 15 minute in apa fiarta 3...
Ingrediente: 400 g naut, fiert 1 l supa clara de pui 1 conserva mica (400 g) de rosii taiate 2 cepe, tocate 1 fir mic de praz, tocat 6 catei de usturoi, tocati...
Ingrediente: 400 g guvizi de apa dulce jumatate de morcovel, 2-3 felii de albitura, 2 felii de telina,jumatate ardei gras, 3 fire de ceapa verde, 2 fire de...
Originar din Asia Centrala, usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate, cu o istorie de peste 5000 de ani. Egiptenii antici au fost primii care au cultivat aceasta planta, care a jucat si un rol important in cultura lor.
Ingrediente: -500 gr de varza murata -300 gr de ciolan afumat (sau peste afumat) -2 carnati afumati -10-12 prune uscate -1 ceapa -2 catei de usturoi -1,5 l apa...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 1 ceapa mica, 1 catel usturoi, 1 fir de cardamom, ½ lingurita coriandru macinat, ½ lingurita chimen macinat, ½ lingurita scortisoara macinata, ½...