Ingrediente: 200 g piept de porc o ceapa o cana suc de rosii un morcov micut o lingurita paprika o lingura faina sau amidon 2 foi dafin sare si piper...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 600 g carne de porc 2 cepe 1 morcov 1 ardei gars 250 g paste 2 linguri pasta de rosii sare, piper optional: 1 lingurita de zahar 2-3 catei de usturo...
Ingrediente: jumatate kg carne de pui 5 cepe medii 2 morcovi medii o conserva 400 ml rosii intregi in sos tomat cateva fire de ulei mult cimbru si 3-4 foi de dafi...
Tajine (tagine) este numele generic pentru un tip de mancare din bucatariile nord-africane (Maroc, Tunisia, Algeria). Cuvantul tajine se refera, de fapt, la vasul in care acest tip de mancare este gatit.
Ingrediente: o jumatate de piept de pui curatat si taiat cubulete 2 cartofi medii taiati cuburi cimbru patrunjel marar o jumatate de ceapa un morcov mic o jumatat...
Ingrediente: 500 g carne de ied cartofi noi 1-2 kg 1 ceapa 1 morcov 1 ardei gras rosu 1 ardei gras verde 3 catei de usturoi 200 ml vin rose vegeta boia dulce....
Ingrediente: jumatete kg pipote -un borcan 800 grame mazare 3 cepe verzi -un morcov o lingura pasta rosii 2 linguri zarzavat pentru ciorben si tocanite sare, pipe...
Ingrediente: Ingrediente: 1 ceapa mare jumatate de ardei gras rosu mare 1 morcov 4 linguri de boabe de porumb 2 rosii coapte decojite (eu am folosit vreo 14 cherry...