Ingrediente: 2 ardei grasi 2 gogosari 3 cepe 3-4 catei de usturoi 400 g ciuperci 300 g rosii in bulion supa de legume patrunjel , marar sare si piper delikat...
Ingrediente: 1 vanata mare, dar supla, spalata si taiata in felii de 1cm grosime 2 ardei rosii copti si curatati de seminte 4-5 rosii uscate 1 legatura de...
Ingrediente: 60 g kaizer sau slaninuta afumata 1 ceapa mare 3 ardei am pus si gras si kapia 4 catei de usturoi 1 lingura boia dulce piper sare ulei 200 ml vin sec
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 5-6 cartofi 1-2 cepe 4-5 ardei capia copti 3-4 catei de usturoi sare,piper,condimente,foi de dafin 2 rosii pasta de tomate sau suc de rosii dupa...
Ingrediente: paste de care doriti ciuperci taiate felii un ardei rosu si unul portocaliu 3-4 catei de usturoi o mana de masline fara samburi,taiate felii un...
Compusii sulfurosi din ceapa si usturoi sunt responsabili cu halena, mirosul extrem de neplacut, care persista 24 de ore sau chiar mai mult de la consum, in cazul in care nu se ia nicio masura in acest sens.
Ingrediente: 400 g carne tocata de porc ardei capia 1 ceapa mare 1ardei capia rosu telina si patrunjel verde tocat 1 cescuta de orez 2 catezi de usturoi tocat...
Ingrediente: ardei,rosii dovlecei 1 kg carne tocata de vita 1 ceasca orez 2 cepe mari 2 catei de usturoi o legatura de marar 2 Lg coriandru macinat 1 Lg menta...