Ingrediente: 1 castron mare cu stevie (spalata, curatata de nervura principala si tocata marunt) 1 morcov radacina de telina 1 radacina pastarnac 2 cepe si dou...
Ingrediente: 1.5 l apa/supa de legume 3-4 linguri de ulei 200 g fasole verde 100-150 g broccoli o mana de mazare (congelata/din conserva) 2 dovlecei tineri 1 ceap...
Ingrediente: o sfecla mare 5 cartofi medii o ceapa mica o jumamate de ardel gras 2 morcovi mici o radacina de pastarnac cateva frunze de telina cateva fire de va...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: doua kilograme de crap un morcov mare o radacina de patrunjel un pastarnac o felie de telina o ceapa mare 100 ml ulei trei-patru rosii leustean pat...
Ingrediente: 400 g oase porc 600 g carne de porc 400 g rosii decojite 3 - 4 cartofi 1 pastarnac o bucata de telina 1 ceapa 1 ardei 1 litru bors sare patrunjel, l...
Ingrediente: o ceapa mica taiata marunt 3 catei de usturoi taiati marunt 4 rosii in sos tomat o jumatate de ardei gras taiat cuburi 100 g morcov 50 g varza alba t...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.