Ingrediente: Aluatul de brioșă: 6 gr drojdie uscată de panificație (1 plic / 15 gr drojdie proaspătă) 150 ml lapte integral (sau lapte fermentat) 400 gr făina d...
Ingrediente: 80 gr faina de orez 80 gr pudra de migdale (migdale macinate) 80 gr amidon de porumb 50 gr zahar 200 ml smantana de soia 1 lingurita bicarbonat ...
Ingrediente: Pentru briosa : 500 gr faina 30 gr zahar 15 gr drojdie proaspata 2 oua 220 ml lapte 200 gr unt Pentru creme de patiserie : 500 ml lapte ...
Ingrediente: Friganele cu briosa : 400 ml lapte 2 oua 2 linguri de zahar 1/2 lingurita extract de vanilie briosa (sau paine alba feliata) Cheesecake : 450...
Ingrediente: Pentru aluat biscuiti : 250 g biscuiti (digestivi) 50 g unt 150 ml lapte 2 linguri de zahar pudra (pentru ornat) Compozitie urda : 400 g urd...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 1 pachet aluat foietaj 800 g 500 g mere rase 1 lingurita scortisoara 50 g zahar brun 900 g inghetata de vanilie (cantitatea este orientativa si po...
Ingrediente: 8 albusuri de tara 9-10 galbenusuri de tara 1 cana si ½ de zahar 1 cana si ½ de faina 6 linguri de apa clocotita 6 linguri de ulei Zeama de lamaie Un...
Ingrediente: 1 cana pulpa de dovleac copt 1 cana de zahar ½ cana ulei 1 ou 2 cani faina 2 lingurite praf de copt 2 lingurite scortisoara ½ lingurita sare 1 lingur...
Vanilia adevarata este foarte aromata, cu o aroma exotica, memorabila. Gustul reflecta mirosul, dulce si floral. Pentru a pregati deserturi parfumate va recomandam sa cumparati intotdeana pastai si aca nu stiti cum sa scoateti semintele, am pregatit pentru voi un...
Ingrediente: 250 g piure de dovleac copt 240 g faina 150 g zahar alb 1 ou 65 gr unt topit Putina coaja de portocale 100 g lapte Vanilie 1 praf de copt 15 g corn f...