Ingrediente: 350 ml cafea rece 200 ml lapte 90 gr lapte condensat dulce 40 gr ciocolata 1 lingurita esenta de vanilie cuburi de gheata Chantilly Cacao pudra
Ingrediente: Pentru Aluat : 4 oua 5 linguri de zahar 1 cana de faina 3 linguri de cacao 50 g unt topit 1 pliculet praf de copt 1 lingurita esenta de vanilie...
Ingrediente: 625 g frisca lichida; 60 g zahar brun; 12-13 g gelatina fin maruntita; 2 lingurite de ness dizolvate in 4 linguri de apa rece; esenta de vanilie....
Ingrediente: Blat: 175 g unt la temperatura camerei 175 g zahar pudra 3 oua O lingurita esenta vanilie 175 g faina cu agent de crestere O lingurita praf de copt...
Cafeaua este o băutură foarte apreciată pentru gust său inconfundabil și calitățile sale energizante. Antioxidanții conținuți o recomandă în dieta zilnică a unei persoane sănătoase. Aroma intensă a cafelei a reprezentat un prilej de inspirație pentru crearea de...
Ingrediente: 400 g faina 1 plic drojdie uscata 180 ml apa calda 80 g zahar 40 g cacao 4 linguri de unt 1/2 lingurita de sare 1 ou 180 g crema de unt 3 linguri...
Ingrediente: 1 cana cu zahar 1 cana cu biscuiti pisati(eu am folosit de ovaz) 1/2 cana cu ulei 2 cani cu faina 1 cana cu apa 1 borcan cu gem(eu am folosit de...
Ingrediente: 4 blaturi si 3 tipuri de crema bavareza, cafea si ganache si sirop. 12 oua 550 g zahar 140 g faine 240 ml lapte 110 g migdale macinate 340 g...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Pentru partea de jos : 100 g unt 200 g ciocolată neagră amăruie 1 linguriță cafea instant 4 ouă 1 linguriță esență vanilie 1 praf de sare 100 g...
Ingrediente: BLAT: 8 albusuri, 200 g zahar, 50 g mac, 50 g nuca de cocos, 4 linguri faina, 1 lingurita praf de copt. CREMA: 500 ml lapte, 4 galbenusuri, 5...
Ingrediente: 200 mg cafea la ibric fara zat 5 linguri Marsala 100 g mascarpone 100g frisca 200 g cirese fara coada si samburi, facute piure la robot O fiola...
Ingrediente: Ingred: pt. Blat de cacao-6 oua 140 g. zahar 100 g. faina 40 g. cacao 2 linguri cu ulei esenta de vanilie si rom Crema de branza 225 g. branza...
Ingrediente: Blat : 75 g ciocolata cu lapte si amaruie 50 g unt 50 g zahar brun sau alb 2 oua mari 50 g nuca 50 g faina 1 lingurita praf de copt Un praf de sare...