Ingrediente: piept de rata(cca.400g), -o ceapa mica, -50 ml vin alb sec, -o lingurita de zahar tos, -doua portocale, -zeama de la o portocala , -zeama de la jumat...
Ingrediente: 4-5 cartofi o ceapa mare un ardei gras o salata verde un castravete mare invelit in tipla sau un borcan de castraveti murati sare piper ulei sau maion...
Ingrediente: 400 g. de naut (fiert si scurs) 3 rosii (spalate) O ceapa rosie (curatata si spalata) 200 g. de branza feta (sau de telemea putin sarata) Zeama st...
Ingrediente: 300 g paste, doua conserve mici de ton in suc propriu, 50 g porumb fiert din conserva, o ceapa, cateva masline negre si verzi fara samburi, ulei de ...
Ingrediente: 1/4 varză albă, o ceapă mică roșie, 3 morcovi, 2 mere roșii, o legătură mică de pătrunjel, zeama de la o lămâie, o lingură muștar, 3 linguri maioneză,...
Ingrediente: Ingrediente: 1 sfecla rosie 1 telina nu celery 1 ceapa uscata galbena 1 lingura ulei de floarea-soarelui 600 ml de apa rece putina nucsoara sare si p...
Ingrediente: fileuri de merluciu spalate condimente pentru peste vin alb demisec ulei de masline o ceapa taiata mare 1 ardei taiat pe lungime 3 rosii taiate felii...
Ingrediente: 3 lingurite de icre de crap sarate cca 300 ml ulei (la o lingurita cam 100ml ulei) sucul de la o lamaie o ceapa mai mica taiata marunt cateva masline...
Ingrediente: 2 pastravi; 2 morcovi mititei; 1 ceapa mica; 2 linguri de otet; apa cat sa acopere pestele din gratar; sare; sos maitre d'hotel. Sos: 100 g unt; suc...
Ingrediente: 1 ceapă, 1 lingură unt, 150 ml vin alb sec, 200 ml apă, 200 ml frișcă lichidă, 300 g creveți, 1/2 lămâie, 300 g spanac congelat, 1 lingură unt, 50 g c...