Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 90 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 80 gr de unt Crema chantilly: 200 ml smântană lichidă rece (minim 30...
De multe ori am intrat in restaurante doar pentru a testa desertul preferat, papanasii! I-am gustat in atatea feluri si moduri incat le-am pierdut sirul, asa ca astazi m-am decis sa va readuc in prim plan cateva retete. Eu va propun sa ii testati, gustati, apreciati,...
Ingrediente: blat: 3 oua 75 g zahar 75 g faina 100 g ciocolata o lingurita praf copt 50 g unt un praf de sare crema: 200 g smantana 4-5 linguri zahar 150 g mascar...
Ingrediente: 4 oua 4 linguri de faina 4 linguri de zahar Pentru crema: 300 g mascarpone 300 ml smantana dulce Pentru sirop: 250 ml cafea esenta de rom Pentru de...
Ingrediente: ingredientele sunt pentru 24 de portii (briose).: Ingrediente aluat: 1 pachet de unt (300 g) 2 si 1/2 cani faina 2 cani de zahar 100 g cacao ...
Ingrediente: 10 pachete bisc Oreo 125 g margarina Rama maestro +50 g 200 g ciocolata 3/4 cana zahar 250 g branza Philadelphia 250 g mascarpone 5 Lg bune de smant...
Folosita in mai toate preparatele ciocolatoase, fiind ideala pentru a orna ori a umple diverse sortimente de prajituri, bomboane, tarte, torturi, etc, crema Ganache a luat nastere dintr-o greseala, asa ca multe alte lucruri de care ne bucuram astazi.