Ingrediente: 500 g zahar tos (aluat) + 6-8 linguri zahar (crema) + o cana de zahar (sirop) 250 ml ulei 1 ou 1 kg faina 250 - 300 g nuci macinate 350 ml lapte 300...
Ingrediente: 3 oua 100 g zahar 100 g faina 3 linguri cu nuca de cocos 1 lingurita de praf de copt 1 plic de vanilie Pentru crema: 1 albus de 250 g zahar pudra 9...
Ingrediente: 250 ml lapte de cocos 2 oua 35 g zahar + 50 g zahar pentru caramel 1 lingurita extract de vanilie 1-2 lingurite nuca de cocos razuita un praf de sare...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.